براونی کلاسیک گردویی
دستور پختی فوق العاده دل پذیر با طعمی غنی از کاکائو، شکلات ذوب شده و قطعات شکلات که می تواند هوستان به خوردن کیک را تا مدت ها برطرف کند.
مواد لازم:
- سه چهارم فنجان آرد همه منظوره ( 95 گرم )
- یک فنجان شکر دانه ریز
- سه چهارم فنجان کاکائو غیر شیرین
- یک دوم فنجان شکر قهوه ای
- یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک فنجان قطعات تلخ و شیرین شکلات
- یک سوم فنجان شیر بدون چربی
- 6 قاشق غذا خوری کره، ذوب شده
- یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
- دو عدد تخم مرغ بزرگ که به آرامی هم زده شده باشند
- یک دوم فنجان گردو خرد شده
- اسپری پخت یا مقداری روغن
روش پخت:
1- فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- آرد را با قاشق به آرامی داخل یک فنجان اندازه گیری بریزید و یا وزنش کنید. با یک چاقو روی آرد را صاف کنید. آرد و پنج مورد بعدی از لیست مواد لازم را با یکدیگر در کاسه ای بزرگ ترکیب کنید ( تا نمک ). یک دوم فنجان شکلات را با شیر درون ظرفی مخصوص مایکروفر ترکیب کنید و درون مایکروفر به مدت یک دقیقه با بالاترین قدرت گرم کنید. بعد از 30 ثانیه محتوای ظرف را بهم بزنید. داخل ظرف کره، وانیل و تخم مرغ را بریزید. میکس شیر، یک دوم فنجان شکلات و یک چهارم فنجان آجیل را به آرد اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
خمیر را داخل یک سینی پخت فلزی 9 اینچی مربعی که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید بریزید. یک چهارم باقی مانده از گردوها را روی خمیرتان بریزید. به مدت 22 دقیقه و در دمای 350 درجه فارنهایت آن را بپزید. پس از پخت ابتدا اجازه دهید در همان سینی خنک شود و سپس با چاقو به 20 قطعه مساوی تقسیمش کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۲۰ وعده می باشد هر وعده شامل یک براونی است.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.
- کالری: ۱۸۶
- چربی در یک وعده: ۹.۱ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۴.۲ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۲.۲ گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۱.۷ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۲.۸ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۲۵.۴ گرم
- فیبر در یک وعده: ۴.۴ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۳۰ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۰.۹ گرم
- سدیم در یک وعده: ۷۴ میل گرم
- کلسیم در یک وعده: ۲۳ میلی گرم
ارسال نظر