طرز تهیه سوپ یونانی مرغ و لیمو
سوپ یونانی مرغ و لیمو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
- آب مرغ ۵ پیمانه
- فیله مرغ ۲۳۰ گرم
- برنج ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- لیمو ۲ عدد
- شوید ۱/۲ پیمانه
- فلفل سیاه به میزان لازم
1- در قابلمه ای روی حرارت بالا آب را بجوشانید و مرغ را در آن بگذارید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه پخته و نرم شود. مرغ را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را تکه تکه کنید.
۲ - در قابلمه ای دیگر کمی آب بجوشانید و برنج را بپزید، سپس آن را آبکشی کرده و به همراه تکه های مرغ، به آب مرغ اضافه کنید. آن ها را بجوشانید و سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ریز قل بزنند.
3- تخم مرغ و آبلیمو را با هم بزنید تا یکدست شوند. ۱ ملاقه از آب مرغ گرم سوپ را در ترکیب تخم مرغ بریزید و فورا مواد را هم بزنید. سپس ترکیب را در سوپ بریزید. برگ های شوید و کمی فلفل سیاه هم به سوپ اضافه کنید و آن را فورا میل کنید.
۴- بعد از اضافه کردن ترکیب تخم مرغ به سوپ، نگذارید که سوپ بجوشد و گرنه تخم مرغ می بندد و ظاهر خامه ای سوپ را تغییر می دهد.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ یونانی مرغ و لیمو:
1 - از فیله ی بدون پوست و استخوان سینه ی مرغ استفاده کنید.
۲ - به جای برنج می توانید از رشته ی سوپ با شکل دلخواه استفاده کنید.
نظر کاربران
خوب میشود اگه به یونانی هم مینوشتین