شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
وب سایت پارسه گرد: شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
آرد برنج ۵۰ گرم
آرد شیرینی ۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
ژله بریلو به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
۲- سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
3- در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست بهشکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده بهمدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آنرا گرد کنید و با وسیلهای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
4- بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
۲. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
۴. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر