پخت دو نوع وافلِ ساده با دستگاه وافل ساز
وافل، نان ترد و شیرینی است که می توان آن را به بیسکوئیت تشبیه کرد که به همراه شکلات یا مارمالاد سرو می شود.
وافلِ پیتزا
مواد لازم:
- خمیر آماده پیتزا
- ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
- ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- ۱۲ ورقه پپرونی
طرز تهیه:
خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.
دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح قالب ها را با روغن چرب کنید. سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.
یک قاشق غذاخوری سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی بگذارید.
دوباره با یک لایه خمیر روی مواد را بپوشانید.
هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شده و پنیر داخلی آنها آب شود.
وافلِ پنینی پنیر و ژامبون
مواد لازم :
- دو عدد نان تست
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- ۲ ورقه ژامبون
- یک ورقه پنیر موزارلا
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.
دستگاه وافل ساز را روشن کنید. سطح قالب را با روغن چرب کنید.
یک لایه نان تست روی آن قرار دهید. روی نان، تخم مرغ هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.
ورقه های ژامبون و یک اسلایس پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.
در دستگاه را بسته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.
ارسال نظر