آموزش مرحله به مرحله «مالاوابیجِ» شمالی
همه مان شک نداریم که غذاهای شمالی جزو بهترین غذاهای کشورمان هستند. امروز طرز تهیه مالاوابیج خوشمزه شمالی را به شما اموزش داده ایم.
- مرغ (تکه تکه شده به اندازه های مناسب) 1 عدد کامل
- پیاز 1 عدد بزرگ نگینی خرد شده
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز و سایر ادویجات به میزان لازم
طرز تهیه:
قبل از شروع یک ظرف مناسب انتخاب کنید و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آن بریزید، همچنین ۱ یا ۱.۵ قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید، از رب گوجه فرنگی برای رنگ دادن به غذا و از رب انار برای مزه دادن به غذا استفاده میکنیم، پس میتونید خودتون این نسبت رو کمی دست کاری کنید، چون در رنگ غذا تاثیر خواهد داشت، این ربی که من استفاده کردم از شمال خریدیم و کیفیت خیلی عالی داشت.
سینه های مرغ رو در اندازه های مناسب تکه تکه کنید، هر چه تکه ها کوچکتر باشه سس غذا بهش بیشتر میچسبه و خوشمزه تر میشه. در داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم، کاملا مرغ ها رو در روغن سرخ کنید. باید کاملا سرخ بشه و به عوض شدن رنگش کفایت نکنید.
سپس بعد از اینکه مرغ هارو سرخ کردیم و آب مرغ ها خارج شد، اون ها رو به یک قابلمه متوسط خالی که روی شعله کم قرار داره منتقل میکنیم تا با همون روغنی که به مرغ ها چسبیده هم کمی مرغ بپزه. سپس به روغن و آب مرغ باقیمانده در ماهیتابه پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا پیاز ها نرم و پخته شن.
بعد از اینکه پیاز ها رو سرخ کردیم اون ها رو با روغن و آب مرغ همراهش روی مرغ هایی که داخل قابلمه قرار داره میریزیم، سپس روی مرغ ها ادویه هایی از جمله (نمک، فلفل قرمز، کاری، زردچوبه، دارچین) و همچنین ادویه لیمو فلفلی به مقدار دلخواه اضافه میکنیم تا مزه خوشمزه ای به خودش بگیره.
سپس سسی که تهیه کرده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا با شعله کم و ملایم حدود ۲ ساعت تا ۲:۳۰ بپزه و سسش غلیظ شه، در اواسط پخت مرغ ها رو زیر و رو کنید تا نسوزن
بعد هم نوش جان کنید.
نظر کاربران
عالی بود خیلی خوش مزه بود