اگر به ویتنام سفر کردید، این غذاها را فراموش نکنید
ارزان ترین و خوشمزه ترین غذاها را در بازارهای سنتی ویتنام خواهید یافت. در ویتنام، دکه های غذایی عمدتا توسط زنان اداره می شود. و این شغل ها نسل به نسل از مادر به دختر منتقل می گردد.
فُو | Pho
dcفهرست غذاهای کشور ویتنام بدون "فُو" تقریبا ناقص است. اگر در خیابان های شهرهای گوناگون ویتنام پرسه بزنید، دیدن جمعیت گرسنه روپا در حال سرو غذای "فُو" فراتر از تصور و غیرممکن می باشد.
غذای اصیل ویتنامی "فُو" اجزای ساده ای دارد. و معمولا متشکل از آبگوشت شور، رشته فرنگی برنجی تازه، گیاهان آب دار و مرغ یا گوشت می باشد.
این غذا ارزان، خوشمزه و در تمام ساعات شبانه روز قابل دسترس است.
بان چا | Bun cha
اگر بعد از ساعت ۱۱ صبح از کنار رستوران های بَر خیابان "هانوی" عبور می کنید ابرهای ناشی از دودهای برشته شدن گوشت ها را مشاهده خواهید کرد. هنگامیکه برش های گوشت برشته، ترد و رو به سوخته شدن بودند، آن ها را در یک کاسه آبگوشت سنگین با سس ماهی به همراه یک سبد سبزیجات و رشته فرنگی برنجی ارائه می دهند.
اگر "بان چا" با "نم کیوآ" سرو شود پای خرچنگ های سرخ شده هم به میان می آید. هنوز برای سرو این غذا قانع نشده اید؟
بُت چن | Bot chien
"بُت چن" اسنک یا میان وعده پرطرفدار خیابان های شهر هو چی مین پس از مدرسه و پیاده روی در خیابان های پرازدحام به شمار می رود. برای پختن و ارائه دادن این غذا تکه های برنج خمیر شده را در یک قابلمه گود تا وقت ترد شدن سرخ کرده و سپس تخم مرغ در آن می شکنند.
بان می | Banh mi
فرانسوی ها شاید این غذا را در نان باگت های کشورشان میل کنند اما سرو "بان می" در ویتنام کاملا متفاوت است. بنابراین، طرز تهیه این غذا کاملا وابسته به مکان حضور شما می باشد.
در شمال، سرآشپزها از نان، مارگارین و مخلوط گوشت و در جنوب، "بان می" شما بسیار رنگارنگ است. چرا که حاوی برش های پنیر سرد، ترشی سبزیجات، سوسیس، تخم مرغ سرخ شده (نیمرو) و سس فلفل و گشنیز می باشد.
کائو لاو | Cao lau
گوئی سیون | Goi cuon
این رُول های روشن و تازه در میان غذاهای سرخ شده در روغن یک انتخاب سالم برای سرو غذا در ویتنام به شمار می رود. این رُول های شفاف با سبزیجات تازه سالادی، برش های گوشت دریایی و گشنیز پیچیده شده و با سس ماهی ارائه داده می شوند.
اگر خام خوار نیستید و به سرو خام "گوئی سیون" تمایل ندارید، به شمال بروید. در آن جا، این غذا را در روغن سرخ کرده و تحت عنوان "نم ران" می فروشند.
این پوسته های ظریف حاوی گوشت و سبزیجات پر شده بسیار خوشمزه هستند.
بان اکسیو | Banh xeo
کرپ (نان) های ترد پر شده با گوشت، میگو و جوانه های لوبیا به همراه چاشنی سبزیجات از بشقاب های غذای محبوب ویتنامی می باشد. در برخی مکان ها، این رُول ها را در ورق برنج یا پر کاهو پیچیده و آن ها را در سس می زنند.
نظر کاربران
اينا گوشت خوكه خوكم نباشه ذبح اسلامي نيست ذبح اسلامي هم باشه سس ماهي روشه كه بدترين مزه دنيارو ميده