طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا
مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.
- فیله مرغ ۱۰ عدد
- پنیر گودا ۵ ورق
- نمک، فلفل، ادویه، زعفران کمی
- پودر سوخاری ریز یک بسته
- پودر سوخاری درشت یک بسته
- تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه :
۱- فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.
۲- پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.
۳- فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.
۴- مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.
۵- تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.
۶- فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.
۷- مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.
۸- در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.
۹- این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.
ارسال نظر