۴۲۳۳۶۲
۵۱۱۴
۵۱۱۴
پ

طرز تهیه پای سیب زمینی پنیری؛ راحت و کم هزینه

پای سیب زمینی پنیری یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه است که میشود آن را همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کرد.

وب‌سایت بدونیم - مریم اسدی: پای سیب زمینی پنیری یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه است. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

مواد مورد نیاز:

  • ۶ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده است می توانید به جای آن سیب زمینی معمولی استفاده کنید.)
  • ۲ عدد پیاز زرد خرد شده.
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه سنگین
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
  • آویشن تازه

دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری
دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری
طرز تهیه:

1. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با نمک بجوشانید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نرم شوند. (تقریبا ۸ دقیقه)
دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری

۲. سپس آبکشی کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. خامه، کره، فلفل و نمک را اضافه کنید و له کنید تا کاملا نرم شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری

۳. مواد را در ظرفی دیگر بریزید، باقیمانده پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری

۴. سپس سرو کنید.

دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج