طرز تهیه پای سیب زمینی پنیری؛ راحت و کم هزینه
پای سیب زمینی پنیری یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه است که میشود آن را همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کرد.
مواد مورد نیاز:
- ۶ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده است می توانید به جای آن سیب زمینی معمولی استفاده کنید.)
- ۲ عدد پیاز زرد خرد شده.
- ۲ قاشق غذاخوری خامه سنگین
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
- آویشن تازه


1. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با نمک بجوشانید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نرم شوند. (تقریبا ۸ دقیقه)

۲. سپس آبکشی کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. خامه، کره، فلفل و نمک را اضافه کنید و له کنید تا کاملا نرم شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. مواد را در ظرفی دیگر بریزید، باقیمانده پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

۴. سپس سرو کنید.

ارسال نظر