طرز تهیه سیب زمینی با پنیر، آسان و سریع
بعضی غذاها همیشگی هستن چون هم درست کردنشون خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه هستن. مثل این دستور سیب زمینی با پنیر که شباهت زیادی به سیب زمینی تنوری داره.
- ۴ عدد سیب زمینی بزرگ
- ۱ عدد پیاز شیرین بزرگ
- ۲ فنجان شیر
- ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
- ۳ قاشق غذاخوری آرد
- ۳ قاشق غذاخوری کره
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- ۳ عدد پیاز سبز
طرز تهیه
۱. فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.
۲. در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.
۳. داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.
۵. شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۶. نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.
۷. وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.
۸. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شود. دوباره فویل را برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. در آخر روی آن را با پیاز سبز تازه تزئین کنید.
نظر کاربران
عااااالی بود ممنون از زحمتهای شما
فر نداریم غذاهایی رو که فر نیاز نداره بنویسین ممنون
آخ دهنم آب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد
منبع رو ذکر کنید
خیلی خوب شد سس اش هم خوش مزه شد
عالی بود
عالی بود
چارصد درجه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟