لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.
وبسایت روزیاتو: لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.
مواد لازم:
۳ عدد سینه مرغ
۲ پیمانه پودر سوخاری
۵ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
۸ عدد نودل لازانیا
۲ پیمانه پنیر موزارلا
۲ پیمانه پنیر پارمسان
روغن گیاهی
ریحان
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
۳- آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۴- روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
۵- در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
6- در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
7- نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
۸- روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
۹- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
۱۱- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر