برخلاف نام این خوراک که برای صبحانه تهیه می شود، شکل آن به بیسکوئت شباهت ندارد و بیشتر شبیه پیراشکی است. اما چون با خمیر بیسکوئیت تهیه می شود، ترد و شکننده است و برای اولین وعده غذایی در طول روز مناسب خواهد بود.
وبسایت روزیاتو: برخلاف نام این خوراک که برای صبحانه تهیه می شود، شکل آن به بیسکوئت شباهت ندارد و بیشتر شبیه پیراشکی است. اما چون با خمیر بیسکوئیت تهیه می شود، ترد و شکننده است و برای اولین وعده غذایی در طول روز مناسب خواهد بود.
مواد لازم:
۲۸۵ گرم سوسیس چرخ کرده
۴ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه پیاز خرد شده
۱ پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
خمیر آماده بیسکوئیت*
تخم مرغ (برای روی خمیر)
آرد (برای باز کردن خمیر)
طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- روغن را در تابه گرم کرده، سپس پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سبک شود. پس از اینکه رنگ آنها تغییر کرد، سوسیس چرخ کرده را اضافه کنید.
۳- آنها را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. در این مرحله باید، فلفل های دلمه ای را افزوده و هم بزنید.
4- در پیاله ای جداگانه، تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس روی مخلوط سوسیس بریزید و هم بزنید تا کاملا پخته شوند.
5- روی یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر بیسکوئیت را روی آن قرار داده و آنها را به هم بچسبانید تا یک مستطیل بزرگ تشکیل دهند.
6- مخلوط سوسیس را درون خمیر ریخته و آن را رول کنید. لبه های آن را با دست فشار دهید تا در جای خود محکم شود.
7- تخم مرغ را با کمی آب یا شیر رقیق کرده و با قلم مو روی سطح خمیر بمالید.
8- با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول خمیر را با فاصله های ۵ سانتی متری از هم برش زده و به دو طرف باز کنید.
9- رول سوسیس را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
خمیر آماده بیسکوئیت*
مواد لازم:
۲ پیمانه آرد کامل
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف پیمانه خمیرترش
سه چهارم پیمانه شیر
طرز تهیه:
۱ -در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر ترش را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
۲ - شیر را به تدریج افزوده و هم بزنید تا یکدست شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر