طرز تهیه دیپ پیتزای لقمه با سیر و پنیر
این مطلب به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.
مواد لازم:
- یک بسته پودر خمیر پیتزا
- ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
- یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
- یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
- ۶ حبه سیر خرد شده
- یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
- نصف پیمانه کره آب شده
- یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه:
۱. پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.
2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۳. خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.
4. کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
۵. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
6. در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
۷. پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8. اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
۹. این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.
ارسال نظر