پیچ و تاب های ۶ غذای ایتالیایی
اگر غذایی را که میپزید با عشق، علاقه و حوصله طبخ کنید آن وقت نتیجه متقاوت کارتان را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید در جشن رنگها،طعمها و تستهای سفره ایتالیایی. در این شماره چهار فرم پاستا نیز به شما معرفی میکنیم.
در میانه روزهای سرد و نفس گیر زمستان برای دور هم جمع شدن و تجدید دیدار، شاید یکی از پیشنهادهای خوب برای ما و برای شما، نشستن بر سر یک میز و میل کردن غذایی خوشطعم متفاوت، سالم و دارای استانداردهای موردنظر به همراه دوستان و آشنایان میباشد. در پیشنهادهای این ماه سعی کردهایم رویکردی دوباره به سالاد، سوپ و اسپاگتی داشته باشیم، آن هم پیشغذاها و غذاهایی با امضای سبزیجات. ما به شدت اعتقاد داریم که میتوان بدون استفاده از گوشت قرمز یا سفید نیز غذایی خوشطعم، پرطرفدار و پرمخاطب تولید و ارائه کرد. بنابراین سعی کردهایم که در این مجموعه چند مدل اسپاگتی روز و درجه یک اروپایی را به شما پیشنهاد دهیم که سرشار از عطر و رنگ سبزیجات است.
اسپاگتی تورینــو
مواد لازم:
- کدو: یک عدد درشت
- لیموی ترش: یک عدد متوسط
- قارچ: 4 عدد متوسط
- زیتون درشت: 10 عدد
- سربرگ جعفری خردشده: 40 گرم
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
این یک غذای دوست داشتنی است. ترکیبی ساده و موثر. یک غذای روز اروپایی. پس از برش زدن کدو و قارچ و بعد از خرد کردن برگ جعفری، کدو و قارچ را به همراه زیتون در روغن زیتون تفت دهید. چند باری تابه را جلو و عقب می بریم و تاب میدهیم تا حرارت به طور یکسان در سراسر ماهی تابه پخش شود. پوست یک لیموی تازه را رنده کرده و کنار دست خود می گذاریم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را در ماهی تابه ریخته و پس از تست زدن فلفل و نمک و افزودن سربرگ جعفری و پوست رنده شده لیمو ، اسپاگتی را بر روی حرارت ملایم قرار داده تا طعم و عطر مورد نظر شما را پیدا کند. پس از آماده شدن اسپاگتی آن را به همراه پنیر پارمسان میل کنید. نکته مهم در تهیه این اسپاگتی حرارت دیدن به اندازه تمامی مواد است به صورتی که نه خام بمانند و نه بسوزند.
نکته
این اسپاگتی روز اروپاست. نکته طلایی و کلیدی در تهیه این اسپاگتی، استفاده از پوست رنده شده لیموی ترش بدون استفاده از خود لیموترش میباشد و همنشینی پوست لیمو و کدو یک طعم منحصر به فرد و رویایی را ایجاد میکند.
سوپ جعفری
مواد لازم:
- شیر: یک لیتر
- خامه: 200 گرم
- سربرگ جعفری تازه: 50 گرم
- قارچ: 4 عدد، برش خورده
- پیاز: یک عدد درشت
- آرد ذرت: 200 گرم
- کره: 100 گرم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار موردنیاز
این سوپ پیشنهاد این ماه من است برای شمایی که سوپ با پایه شیر و خامه را می پسندید. آمیزه ای از شیر و خامه با برگ های جعفری ، یک نقاشی زمستانی. برای آماده کردن این سوپ ابتدا یک کره صد گرمی را در قابلمه تفت دهید. سپس تکه های برش خرده پیاز را هم در کره سرخ کنید. پیاز را به صورتی برش می دهیم که در کوچکترین اندازه خود قرار بگیرد. پس از گذشت 2 تا 3 دقیقه و طلایی شدن رنگ پیاز بر روی شعله کم حرارت ، اکنون زمان اضافه کردن آهسته آهسته آرد ذرت به مواد قبلی است. فقط یادتان نرود آرد را کم کم اضافه می کنیم و در همان حین آرد را کم کم هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود. اکنون اگر احساس می کنید که مایع سوپ تان کمی خشک شده است از یک تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده کنید. شیر را به مواد دیگر اضافه کرده و بر روی حرارت کم اجازه می دهیم تا سوپ مان شکل بگیرد. خامه را با مواد دیگر ترکیب کرده و خوب هم می زنیم. قارچ برش خرده را نیز در مرحله آخر به سوپ اضافه می کنیم. برگهای خرد شده جعفری را بعد از خاموش کردن شعله در سوپ می ریزیم. بعد از کشیدن سوپ داخل کاسه چند قطره روغن زیتون روی آن ریخته و سوپ را میل کنید. نوش جان.
نکات
1 - اگر که به روغن زیتون تمایل دارید میتوانید به جای کره از این روغن دوستداشتنی استفاده نمایید.
2 - آرد ذرت را نه به صورت یکجا، بلکه به طور آهستهآهسته به مواد دیگر اضافه نمایید.
3 - استفاده از فلفل سبز، طعمی متفاوت را به سوپ شما میبخشد.
سالاد سیسیلی
مواد لازم:
- جعفری، شوید، سیر تازه، تربچه: هر کدام 40 گرم
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی: یک عدد درشت
- لیموی ترش: یک عدد متوسط
- کلم بروکلی: 50 گرم
- جوانه گندم: به مقدار لازم
- پنیر پارمسان: به مقدار موردنیاز
یک سالاد سبز، سرشار از تازگی، آکنده از رنگ، ترکیبی متفاوت و استثنایی از سبزیجات. برای تهیه این سالاد ابتدا سبزیجات را پاک کرده، آبکش کرده روی دستمال خشک پهن کنید تا آب سبزیجات گرفته شود و به سالاد منتقل نشود. پس از خشک شدن جعفری، شوید و تربچه و سیر، شروع به شستشوی فلفل سبز، گوجه فرنگی، کلم بروکلی و لیموی ترش می کنیم و پس از خشک شدن به سلیقه خودمان این میوه و سبزیجات را برش میزنیم.نکته طلایی در تهیه این سالاد استفاده از پوست رنده شده لیمو ترش بدون استفاده از خود لیمو است. سبزیجات و سیفی جات را لا به لای هم چیده و پس از مهندسی و طراحی اکنون نوبت چیدمان درست مواد کنار یکدیگر است. همچنین پیشنهاد دیگر من استفاده از جوانه گندم کمی آب پز شده و حرارت دیده در این سالاد است. پس از پایان چیدمان کمی پنیر پارمسان را بر روی سالاد پاشیده و با لذت میل کنید.
نکات
1 - استفاده از برگ آویشن بر روی این سالاد توصیه میشود. در صورت تمایل استفاده کنید.
2 - جوانه گندم را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آب جوش قرار دهید و مقدار مختصری نمک و سرکه نیز به آن اضافه نمایید تا طعم خوشایندی پیدا کند.
3 -این سالاد، یک سالاد خشک محسوب میشود. در صورت تمایل میتوانید از مقدار مختصری روغن زیتون، سرکه بالزامیک یا سرکه خرما استفاده نمایید.
اسپاگتی توسکانی
مواد لازم:
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- گوجه گیلاسی: 10 عدد
- کلم بروکلی: 30 گرم
- فلفل سبز تند: 3 عدد
- ترب سفید: 20 گرم
- زیتون درشت: 10 عدد
- قارچ: 4 عدد درشت
- جوانه گندم: 20 گرم
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل: هر کدام به مقدار لازم
- پودر جعفری: به مقدار لازم
من عاشق این اسپاگتی هستم. با این که گوشت و مرغ در آن جایی ندارد اما یک غذای تمام عیار است. ترب سفید، گوجه گیلاسی، فلفل سبز، کلم بروکلی، فلفل سبز تند و قارچ را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را برش می دهیم. ابتدا کلم بروکلی ، فلفل سبز و فلفل سبز تند را در روغن زیتون تفت می دهیم سپس به ترتیب ترب سفید، قارچ، زیتون و جوانه گندم را به ترکیب مان اضافه می کنیم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را در ماهی تابه ریخته و نمک ، فلفل سیاه و پودر جعفری خشک شده را نیز اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم اجاره می دهیم تا خوب جا بیفتد. زمان کلی طبخ این اسپاگتی خوش خوراک 5 دقیقه تمام است. این اسپاگتی را بعد از آماده شدن به همراه پنیر پارمسان و سربرگهای شوید میل کنید.
نکته: ترتیب تفت دادن مواد اولیه اسپاگتی باعث میشود تا همگی آنها رنگ، شکل و طعم اولیه خود را حفظ نمایند.
اسپاگتی سبزیجات
مواد لازم:
- جعفری، شوید، سیر تازه، پیازچه و ریحان: هر کدام 20 گرم
- گوجه گیلاسی: 10 عدد
- کلم بروکلی: 50 گرم
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
ترکیبی چشم گیر و دلنواز از سبزیجات ، یک جشن تمام عیار با شرکت طعم ها و رنگ های معروف. پس از شستن شوید، جعفری ، ریحان ، پیازچه ، سیر تازه و کلم بروکلی و پس از آبکش کردن و خشک کردن سبزیجات آنها را با دقت و به طور منظم برش داده و با تفت دادن کلم بروکلی خرد شده در روغن زیتون استارت تهیه این اسپاگتی را می زنیم. یادمان باشد که به روغن زیتون حرارت زیاد ندهیم تا طعم و ارزش غذایی اش را از دست ندهد. سپس سبزیجات خرد شده را در ماهی تابه ریخته و به تفت دادن آنها می پردازیم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را به باقی مواد داخل ماهی تابه اضافه می کنیم و پس از افزودن نمک و فلفل چند باری ماهی تابه را تاب داده تا طعم در همه مواد اسپاگتی پخش شود. این اسپاگتی را همراه با پنیر رنده شده پارمسان میل کنید.
نكته: برای آبکش کردن اسپاگتی حتما در ظرف آبجوش از مقدار مختصری نمک و همچنین روغن مایع استفاده کنید تا هم اسپاگتیتان شکل پیدا کند و هم به یکدیگر نچسبند.
اسپاگتی کاپری
مواد لازم:
- قارچ: 4 عدد متوسط
- گوجه گیلاسی: 10 عدد
- ترشی پیاز: 5 عدد متوسط
- بادمجان: یک عدد متوسط
- هویج: یک عدد، رنده شده
- جوانه گندم: 20 گرم
- سربرگ شوید: 20 گرم
- سس پامادورو: به مقدار لازم
- فلفل تند: 3 عدد
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
چه می شود کنار هم بودن بادمجان کبابی و قارچ و عطر فلفل تند و پیاز. یک شیشه ترشی پیاز تهیه کنید. بادمجان را با پوست به صورت مورب برش داده همچنین قارچ را هم برش بدهید و چند برگ شوید را خرد کرده و نصف یک هویج را نیز رنده کرده و کنار دست خود قرار دهید. بادمجان را در روغن زیتون تفت دهید، سپس به فاصله کمی و به ترتیب، ترشی پیاز، جوانه گندم، قارچ برش خورده و گوجه گیلاسی را نیز به سایر مواد افزوده، پس از کمی حرارت دیدن، سس پامادورو را در ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت زیاد اجازه میدهیم تا سس پامادورو مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. پس از گذشت حدودا 2 دقیقه، 2 عدد فلفل تند را نیز افزوده، اسپاگتی آبکششده را اضافه کرده، پس از تست نمک و فلفل، اسپاگتی را در بشقاب کشیده و به همراه پنیر رنده شده پارمسان میل کنید.
دستور تهیه سس پامادوروی پاستا
یک عدد هویج درشت، یک عدد پیاز متوسط، دو عدد گوجه فرنگی درشت، یک عدد فلفل سبز متوسط، دو حبه سیر تازه، مقدار مختصری فلفل و نمک و در حدود 50 گرم سربرگ جعفری تازه را با هم میکس کرده و پس از حدودا 8 دقیقه حرارت دادن بر روی شعله ملایم آماده استفاده در پاستا میباشد.
نکته: این اسپاگتی را در ایتالیا به صورت آبدار تهیه میکنند یعنی اینکه نباید خیلی خشک باشد. سس پامادوروی رقیق آن به همراه نمک و فلفل مورد استفاده ما، طعمی خوشایند و غذایی متفاوت را برای شما به وجود میآورد.
ارسال نظر