طرز تهیه مرغ کنتاکیِ سریع
اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
- روغن به میزان لازم
- مرغ ۱ عدد بزرگ
- آرد به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
۱. قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.
2. در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.
۳. تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
4. آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.
۵. تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.
نظر کاربران
واقعا خوشمزه است.