شارلوت انار یک دسر استثنایی
آب انار، خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس وانیل و ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- بیسکوئیت لیدی فینگر: به میزان لازم
- آب انار: ۶۰۰ میلیلیتر
- خامه: ۳۰۰ گرم
- شکر: ۱۵۰ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- ژلاتین: ۵ قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - آب انار، خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس وانیل و ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بریزید و صبر کنید تا شکر ذوب شود ولی مایه نجوشد. ظرف را از روی شعله برداشته و روی آن را بپوشانید تا در دمای محیط خنک شود و به غلظت سفیده تخممرغ برسد.
2 - قالب مخصوص شارلوت یک لیتری را با سلفون پوشانده و بیسکوئیتها را کف و دور قالب بچینید، کرم انار را روی آن ریخته و دوباره با بیسکوئیت روی آن را بپوشانید. روی قالب را پوشانده و یک شب در یخچال نگهدارید تا شارلوت آماده مصرف شود. در صورت تمایل میتوانید شارلوت را با خامه فرمگرفته و دانه انار تزیین کنید.
مواد لازم برای بیسکوئیت لیدی فینگر
- تخممرغ: ۶ عدد
- شکر: ۱۵۰ گرم
- آرد: 220 گرم
- وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
- کرمتارتار: یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک: یکهشتم قاشق چایخوری
- بکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
- پودر شکر: اندکی
روش تهیه بیسکوئیت لیدی فینگر:
1 - زردههای تخممرغ، نیمی از شکر و وانیل را در کاسه همزن برقی بریزید و همبزنید تا رنگ زردهها روشن شود.
2 - در کاسهای تمیز و خشک سفیدههای تخممرغ را با پودر کرم تارتار و نمک مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. به تدریج باقیمانده شکر را اضافه کنید. زرده و سفیده تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط کرده و آرد و بکینگپودر الک شده را اضافه کنید. مایه به دست آمده را داخل قیف با ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید. مایه داخل قیف را روی سینی که از قبل کاغذ روغنی انداختهاید با فاصله بریزید. سینی را در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن روی آن را پودر شکر پاشیده و سرو کنید.
نکته:
کرم انار را میتوانید در قالبهای مخصوص دسر هم آماده کنید.
نظر کاربران
خیلی خوب بود ممنون