كيك شکلاتی، هوس انگیزترین کیک دنیا
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كنيد. زرده را با دور كند همزن بزنيد. سپس شكر را به آن اضافه كنيد و در حين زدن آب جوش را اضافه كرده آنقدر به زدن ادامه دهيد تا مايه كاملا پوك و كشدار شود.
مواد لازم:
- شكر: ۱۸۰ گرم
- آرد :۱۳۰ گرم
- تخم مرغ : ۶ عدد
- وانيل : یک هشتم قاشق چايخوري
- پودر كاكائو (الك شده): ۲۰ گرم
- آب جوش: یک سوم پيمانه
- بيكينگ پودر: ۱ قاشق چايخوري
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كنيد. زرده را با دور كند همزن بزنيد. سپس شكر را به آن اضافه كنيد و در حين زدن آب جوش را اضافه كرده آنقدر به زدن ادامه دهيد تا مايه كاملا پوك و كشدار شود. آرد را با پودر كاكائو الك شده و بيكينگ پودر و وانيل مخلوط كرده، كنار بگذاريد. سفيده را جداگانه با دور تند همزن بزنيد تا حدي كه كاملا پف كرده و از ظرف جدا نشود. زرده زده شده با شكر را به سفيده اضافه كنيد. مخلوط كنيد بعد آرد را به آرامي به آن اضافه كرده به صورت دوراني و آرام آن را خوب مخلوط كنيد. كف قالب گرد ۲۵ سانتي متري را با كاغذ بپوشانيد. مايه را داخل قالب ريخته در فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقيقه قرار دهيد. پس از اینکه کیک خنک شد، کیک را برش های نازک بزنید و بین هر لایه را با خامه فرم گرفته بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس با گاناژ آماده شده تزیین نمایید.
مواد لازم گاناژ:
- شكلات تخته اي: 350 گرم
- خامه: 300 گرم
طرز تهیه گاناژ:
خامه را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد بعد شكلات را به آن اضافه كرده مرتب هم بزنيد تا شكلات كاملا صاف و رقيق شود. شكلات را از صافي رد كرده بگذاريد تا كمي خنك شود. كيك را از يخچال خارج كرده روي توري قرار دهيد. شكلات را طوري روي آن بريزيد تا سطح و ديواره را كاملا بپوشاند.
نکته: اگر میخواهید تعداد لایههای کیک بیشتر باشد، این کیک را دوبار تهیه نمایید، تا ارتفاع کیک دو برابر شود.
نظر کاربران
واقعا خوشمزس
سلام
و خسته نباشید منم مثل دستور شما عمل می کنم اما کیکم پف نمیکنه.