نان سیر و ریحان پنیری؛ برای شما که سیر دوست ندارید!
آدم ها به دو دسته تقسیم می شوند، یا سیر دوست دارند، یا سیر دوست ندارند. اما در این مطلب طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری را به شما آموزش می دهیم که حتی اگر سیر هم دوست نداشته باشید، باز هم نمی توانید از این نان بگذرید.
مواد لازم:
- ریحان (ریز شده) ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
- سیر (خرد شده) ۲ قاشق چای خوری
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان (رنده شده) ۲ قاشق غذاخوری
- کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم (نصف لیوان)
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- برگ سیر (ریز شده) ۴ قاشق غذاخوری
- نان فرانسوی (یا باگت) ۱ عدد
طرز تهیه:
1- ابتدا داخل ظرفی مناسب 2 عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.
۲- نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.
3- مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.
۴- روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید (در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).
5- حال نان را 6 تا 10 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.
نکات:
۲- میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید.
3- در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید.
۴- میتوانید مواد داخل نان را با شیر مخلوط کرده و دوباره به همراه مواد داخل آن قرار دهید.
ارسال نظر