سیر تا پیاز برشته کردن مرغ
اگر روزی روزگاری هوس مرغ برشته کردید و تصمیم گرفتید به جای اینکه به رستوران بروید، خودتان دست به کار شوید، این دو صفحه به شما کمک میکند که کار را خوب جلو ببرید و در نهایت یک مرغ برشته خوشمزه را نوشجان کنید.
اگر مرغ شما در فریزر است یک ساعت قبل از اینکه بخواهید طبخ آن را آغاز کنید ، مرغ را از فریزر در آورده و اجازه بدهید یخ آن باز شود. مرغ را داخل فر بگذارید طوری که قسمت سینه آن رو به بالا باشد. اگر مرغ را به این ترتیب روی سینی فر بخوابانید زودتر پخته می شود و در واقع بیشتر برشته می شود.
فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ را با کمی نمک و فلفل و البته ادویه هایی که دوست دارید مزه دار کنید. دقت کنید که همه قسمت های مرغ به طور برابر طعم دار شوند چون در غیر اینصورت ممکن است بعد از طبخ برخی قسمت ها بی مزه باشند.
دو لیوان آب گوشت یا اگر آب گوشت در دسترس تان نیست آب معمولی را داخل سینی فر بریزید. مرغ را داخل سینی فر بگذارید و بعد درجه فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت کم کنید. میتوانید همانطور که در تصاویر می بینید مرغ را لای فویل بپیچید. البته در نهایت باز هم بهتر است بعد از پیچیدن مرغ لای فویل باز هم سینه مرغ رو به بالا باشد.
برای هر نیم کیلو مرغ باید ۳۰ دقیقه به زمان طبخ مرغ در فر اضافه کنید. بنابراین قبل از اینکه طبخ مرغ را آغاز کنید از وزن قطعی آن مطلع شوید تا دقیقا بدانید چه زمانی باید برای پخت مرغ در فر در نظر بگیرید.
هر ۴۵ دقیقه یکبار مرغ را از داخل فر خارج کنید و در فر را ببندید تا حرارت خارج نشود. با یک قاشق آرام آرام روی سطح فویل بزنید تا موادی که به فویل چسبیده دوباره به سطح مرغ برگردد. سپس دوباره مرغ را داخل فر بگذارید.
دمای فر را مرتب چک کنید. حرارت باید به میزان کافی در همه قسمت های مرغ پخش تا همه قسمت ها کاملا پخته شود. در واقع باید به هر قسمت مثل سینه مرغ و هر کدام از ران ها ۱۶۰ درجه فارنهایت حرارت برسد.
بعد از اینکه زمان پخت کامل شد ، مرغ را از داخل فر خارج کنید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه بدهید مرغ پخته شما استراحت کند تا همه موادی که مرغ را با آن مزه دار کردهاید حسابی به خورد آن برود.
می توانید مرغ را هر طور که مایل هستید خرد کنید. این موضوع بستگی به سلیقه شما دارد اما در عین حال می توانید آن را درسته هم سرو کنید. انتخاب با خودتان است.
نظر کاربران
وععع