۴۱۶۴۲
۱ نظر
۵۲۱۸
۱ نظر
۵۲۱۸
پ

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

اگر روزی روزگاری هوس مرغ برشته کردید و تصمیم گرفتید به جای اینکه به رستوران بروید، خودتان دست به کار شوید، این دو صفحه به شما کمک می‌کند که کار را خوب جلو ببرید و در نهایت یک مرغ برشته خوشمزه را نوش‌جان کنید.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

مجله آشپزی ایده آل : اگر روزی روزگاری هوس مرغ برشته کردید و تصمیم گرفتید به جای اینکه به رستوران بروید، خودتان دست به کار شوید، این دو صفحه به شما کمک می‌کند که کار را خوب جلو ببرید و در نهایت یک مرغ برشته خوشمزه را نوش‌جان کنید.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

اگر مرغ شما در فریزر است یک ساعت قبل از اینکه بخواهید طبخ آن را آغاز کنید ، مرغ را از فریزر در آورده و اجازه بدهید یخ آن باز شود. مرغ را داخل فر بگذارید طوری که قسمت سینه آن رو به بالا باشد. اگر مرغ را به این ترتیب روی سینی فر بخوابانید زودتر پخته می شود و در واقع بیشتر برشته می شود.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ را با کمی نمک و فلفل و البته ادویه هایی که دوست دارید مزه دار کنید. دقت کنید که همه قسمت های مرغ به طور برابر طعم دار شوند چون در غیر اینصورت ممکن است بعد از طبخ برخی قسمت ها بی مزه باشند.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

دو لیوان آب گوشت یا اگر آب گوشت در دسترس تان نیست آب معمولی را داخل سینی فر بریزید. مرغ را داخل سینی فر بگذارید و بعد درجه فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت کم کنید. می‌توانید همانطور که در تصاویر می بینید مرغ را لای فویل بپیچید. البته در نهایت باز هم بهتر است بعد از پیچیدن مرغ لای فویل باز هم سینه مرغ رو به بالا باشد.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

برای هر نیم کیلو مرغ باید ۳۰ دقیقه به زمان طبخ مرغ در فر اضافه کنید. بنابراین قبل از اینکه طبخ مرغ را آغاز کنید از وزن قطعی آن مطلع شوید تا دقیقا بدانید چه زمانی باید برای پخت مرغ در فر در نظر بگیرید.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

هر ۴۵ دقیقه یکبار مرغ را از داخل فر خارج کنید و در فر را ببندید تا حرارت خارج نشود. با یک قاشق آرام آرام روی سطح فویل بزنید تا موادی که به فویل چسبیده دوباره به سطح مرغ برگردد. سپس دوباره مرغ را داخل فر بگذارید.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

دمای فر را مرتب چک کنید. حرارت باید به میزان کافی در همه قسمت های مرغ پخش تا همه قسمت ها کاملا پخته شود. در واقع باید به هر قسمت مثل سینه مرغ و هر کدام از ران ها ۱۶۰ درجه فارنهایت حرارت برسد.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

بعد از اینکه زمان پخت کامل شد ، مرغ را از داخل فر خارج کنید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه بدهید مرغ پخته شما استراحت کند تا همه موادی که مرغ را با آن مزه دار کرده‌اید حسابی به خورد آن برود.

سیر تا پیاز برشته کردن مرغ

می توانید مرغ را هر طور که مایل هستید خرد کنید. این موضوع بستگی به سلیقه شما دارد اما در عین حال می توانید آن را درسته هم سرو کنید. انتخاب با خودتان است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سهیل

    وععع

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج