طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی
در این مطلب طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی را به شما آموزش داده ایم. امیدواریم استقبال کنید.
برای پودینگ کدوحلوایی:
- آرد ذرت 1/3 فنجان
- شکر دانه ریز 1/2 فنجان
- دارچین 1/2 ق چ
- جوز 1/8 ق چ
- میخک 1/8 ق چ
- نمک کمی
- شیر سرد 3 فنجان
- کدو حلوایی پوره شده 3/4 فنجان
- عصاره وانیل 1 ق غ
پودینگ وانیلی:
- آرد ذرت 1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری
- شکر 1/2 فنجان
- نمک کمی
- شیر سرد 3 فنجان
- عصاره وانیل 2 ق چ
بادام کاراملی:
- کارامل 1/2 فنجان
- بادام خورد شده 1/2 فنجان
برای پودینگ کدوحلوایی:
1. آرد ذرت ، شکر ، دارچین ، جوز ، میخک ، نمک و شیر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
۲. یا اینکه همه رو در کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.
3. مواد رو در قابلمه ای روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
۴. درنهایت کدو حلوایی و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید...غلظت مواد باید مثل فرنی باشه.
برای پودینگ وانیلی:
۱. به ترتیب پودینگ کدوحلوایی عمل کنید فقط در این پودینگ کدو حلوایی حذف میشه.
برای بادام کاراملی:
۱. کارامل و بادام راروی حرارت کمی تفت بدید تا بادام قهوه ای بشه.
2. شما میتونید خودتون کارامل درست کنید.
۳. حالا این مواد را لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید و دریخچال بذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید.
ارسال نظر