طرز تهیه حلوای بادام با روغن نارگیل
در این مطلب طرز تهیه حلوای بادام را به شما آموزش می دهیم. این حلوا بسیار خوشمزه و مقوی است. به شما پیشنهاد می کنیم که حتما این حلوا را درست کنید.
- روغن نارگیل ۱/۴ فنجان
- پودر هل ۱/۲ ق چ
- شیر (یا آب) ۱/۲ فنجان
- شکر ۱/۲ فنجان
- زعفران کمی
برای مخلوط بادام:
- بادام (از شب قبل خیس شده پوست کنده یا با پوست) ۱ و ۱/۲ فنجان
- آب ۲ فنجان
بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم:
بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم:
مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شه و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)
به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم.
و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه:
وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم:
مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه.
وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم:
پیشنهاد: به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه.
ارسال نظر