خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله
خورش آلو را اغلب با مرغ درست می کنند، در اصل خورش مرغ و آلو معروف است، اما در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله را به شما آموزش می دهیم.
- روغن 2 قاشق غذاخوری
- گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم
- پیاز ریز خرد شده 1 عدد
- سیر 4 حبه
- فلفل قرمز تازه 1 عدد
- چوب دارچین 1 عدد
- آویشن تازه 1 قاشق چایخوری
- برگ بو 1 عدد
- پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- رب گوجه 1/2 فنجان
- سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
- آلوبخارا تازه 1 فنجان
- گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه:
۲. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و ۲ فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد.
۳. چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.
۴. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.
ارسال نظر