خوراک هویج با مغزِ دانه ها؛ پیش غذای مفید
خوراک هویج با مغز دانه ها یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است. مخصوصا برای کودکان که خیلی مفید است.
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
- هویج خلالی خرد کرده 2 عدد درشت
- کدوسبز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
- قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم
- سیر له کرده 2 حبه
- زنجفیل رنده کرده یک تکه 2 سانتیمتری
- برگ گشنیز و نعنا 1دسته کوچک
- سس لوبیاچیتی 3 قاشق سوپخوری
- سس سویا 2 قاشق سوپخوری
- شکر قهوهای و سرکه برنج 2 قاشق سوپخوری
- کنجد 2 قاشق سوپخوری
- مغز تخمه آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری
- تخمه کدو 2 قاشق سوپخوری
1. روغن، هویج، کدو و قارچ را در تابه مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید.
2. آنگاه سیر و زنجفیل را بیفزائید و یک دقیقة دیگر مواد را روی حرارت تفت دهید. حالا برگهای گشنیز و نعنا را با سس لوبیاچیتی مخلوط کنید و به مخلوط فراهم کرده بیفزائید.
3. اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش سس سویا، شکر قهوهای، سرکه برنج و مغزجات را بریزید.
یادآوری1: برای تهیه سس لوبیاچیتی؛ 3 قاشق سوپخوری لوبیاچیتی پخته، یک عدد پیاز کوچک رنده کرده و یک پیمانه پوره گوجهفرنگی را میکس کنید، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه روی حرارت بپزید.
یادآوری2: بهتر است دانه کدو را قدری در تابه تفت دهید.
ارسال نظر