پانینی فوق العاده با سس پستو
درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدیاش در سس پستوای است که در بین مواد قرار میگیرد.سس پستو مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- فیله مرغ گریل شده
- پنیز ماتزارلا
- ریحان، گوجه فرنگی
- سس پستو
- نان سبوسدار
درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدیاش در سس پستوای است که در بین مواد قرار میگیرد. سس پستوی خوب را باید خودتان درست کنید اما انواعی از آن در مغازهها فروخته میشوند که طعم نسبتا خوبی دارند. سس پستو مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است که طرز تهیه آن را در شماره دوم مجله به تفصیل آموزش دادهایم.
نکته:
مواد این ساندویچ را باید به سلیقه خود لای نان پیچیده و میل کنید. فقط برای خوشمزهتر شدن بد نیست که فیله مرغ و سس پستو مدتی کنار هم بمانند و اصطلاحا با هم ممزوج شوند.
- سینه مرغ سوخاری شده
- پنیر گودا
- کاهو، گوجه فرنگی
- سس ماست
- نان برگر کنجدی
- پودر تمپورا
- خیارشور
- سبزی معطر
مهمترین قسمت تهیه این ساندویچ، سوخاری کردن سینه مرغ است که با پودر تمپورا انجام میشود و البته طعم خاصی به این ماده اصلی میدهد. سینه مرغ سوخاری باید تازه و نرم باشد تا بتوانید آن را با گازهای معمولی به همراه سایر مواد ساندویچ میل کنید. اگر سینه مرغ سفت بشود، خوردن آن همراه نان و مواد تشکیلدهنده ساندویچ سخت خواهد شد و اصطلاحا از لای ساندویچ بیرون خواهد آمد.
نکته:
سس ماست این ساندویچ هم، یک مخلوط یونانی است که با استفاده از سیر، ماست چکیده و سبزی معطر درست میشود. اگر به ماست علاقه دارید، میتوانید باز هم از این سس سر میز بیاورید و به آن نوک بزنید.
ارسال نظر