۴۱۱۳۴۹
۲ نظر
۵۰۲۵
۲ نظر
۵۰۲۵
پ

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به خوراک و همینطور کیک می دهد.

وب‌سایت کافه ترک: کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به خوراک و همینطور کیک می دهد.
مواد لازم:

  • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل
  • ۳ قاشق غذا خوری عسل
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۱ لیوان شکر
  • ۱/۵ لیوان شیر(یک و نیم لیوان)
  • ۱ بسته وانیل شکری
  • ۱ قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
  • ۲ لیوان آرد گندم
کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز
طرز تهیه:

۱- سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.
۲- آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا میکند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)
۳- قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا رویش کاملا طلایی شود.
۴- کیک را ولرم سرو کنید.
نکته. جهت تزئین میتوانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هانا

    من گشنمه!!!!!!!

  • نیلوفر اسدی

    باابنکه اشپزی خودم خوبه ترجیح دادم ازاین دستور استفاده کنم میزانها اشنباه هس مثلا شیر ۱و۱/۲بو د وزمان پخت درست نبود طع م جالب نبود متاسفم چون کیک زنجبیلی محشره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج