طرز تهیه پیراشکی خمیری موز
هر چند تهیه دسر پیراشکی خمیری موز کمی وقت گیر است اما ارزش وقت گذاشتن را دارد. مخلوط شیرین و موز میانی را بین ورقه ای خمیر بپیچید و بپزید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر:
- آرد معمولی : ۴۵۰ گرم
- کره : ۴ قاشق غذاخوری
- آب : ۱۲۵ میلی لیتر
- روغن نیمه جامد : ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه مخلوط میانی پیراشکی:
- موز بزرگ : 2 عدد
- برگه زردآلو , خرد شده : 75 گرم
- جوز هندی : مقداری
- آب لیمو : مقداری
- زرده تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
- پودر قند جهت پاشیدن روی پیراشکی شیرینی : مقداری
- خامه یا بستنی جهت سرو : مقداری
طرز تهیه:
1. جهت تهیه خمیر شیرینی , ابتدا آرد را در داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید . سپس کره را اضافه نمایید و با دست مواد را با هم مخلوط نمایید , طوری که مخلوط به صورت خرده نان در بیاید . آب را کم کم بیافزایید تا خمیری صاف به دست آید . خمیر آماده شده را داخل نایلون محافظ بپیچید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه داخل یخچال خنک شود .
2. موزها را درون یک کاسه با استفاده از چنگال له نمایید . زردآلو , جوز هندی و آب پرتقال را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید .
3. خمیر را روی سطحی آغشته به آرد پهن نمایید و 16 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید .
4. با قاشق مقداری از مخلوط موز را روی یک طرف خمیر بریزید و نصفه دیگر خمیر را روی نیمه پر شده برگردانید . با این کار یک نیم دایره درست می شود . لبه های خمیر را به هم بچسبانید و با فشار سر چنگال , آن ها را محکم بهم وصل نمایید .
5. پیراشکی ها را داخل سینی نچسب ع قرار دهید و روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید . سپس روی هر پیراشکی , یک شکاف کوچک ایجاد نمایید و آن ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی بگذارید تا کاملا طلایی شوند .
6. بعد از پخت , روی پیراشکی ها مقداری پودر قند پاشیده و همراه بستنی یا خامه سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه پیراشکی خمیری موز :
جهت تهیه شیرینی با طعم های متنوع می توانید از هر نوع میوه ای که دوست دارید مانند سیب یا آلو , در مخلوط میانی این پیراشکی استفاده نمایید .
نظر کاربران
بهتر از گرسنگیه