طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک
یک روغن زیتون با کیفیت می تواند طعم خاصی به این کیک روغن زیتون, میوه و خشکبار بدهد. می توان آن را در ظروف دربسته نگه داشت.
- کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری
- آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
- شکر دانه ریز : 50 گرم
- شیر : 125 میلی لیتر
- آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 150 میلی لیتر
- مخلوط انواع میوه خشک : 100 گرم
- دانه کاج : 25 گرم
طرز تهیه:
1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .
2. آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید .
3. در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید .
4. روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .
5. مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید .
6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود .
7. بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود .
8. کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است , اما در این دستور , طعم ملایم تری را به این کیک می دهد .
ارسال نظر