سوپ اسفناج و پاستا، پیش غذا یا غذای کامل؟!
سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.
- پیاز: 1 عدد متوسط
- هویج: 1 عدد مکعبی خرد شده
- کرفس: 2 شاخه خرد شده
- سیر: 2 حبه تپل ریز خرد شده
- فلفل سیاه : 1/3 قاشق چای خوری
- قارچ : 4 عدد خرد شده
- نمک
- ریحون خشک : 1 قاشق چای خوری
- رزماری, پونه کوهی ,آویشن : مخلوطی از هر سه 1 قاشق چای خوری
- آب سبزیجات
- اسفناج کوچک (بیبی) یک دسته
- Orzo پاستا : نیم پیمانه
- پنیر پارمژان
- خامه رقیق
- روغن زیتون
طرز تهیه:
1. پیاز رو خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدید تا سبک بشه بعد سیر- کرفس و هویج - قارچ مکعبی خرد شده رو اضافه کنید، کمی تفت بدید در قابلمه رو بزارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز بشه.
2. بعد ادویه ها رو اضافه و تفت بدید اب سبزیجات رو اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا رو اضافه کنید.
3. وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید.
4. موقع سرو روش پنیر پارمژان و خامه بریزید.
نظر کاربران
به نظر خوشمزه میاد.میرم تو کارش
چرا حاصل رنج دیگران رو میدزدین الان به صاحب این رسپی و عکس گزارش میدم
پاسخ ها
وای نه توروخدا به برترین ها یه فرصت دوباره بده... این کارو در حق ما نکن...