در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم.
وبسایت سوران: در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم.
مواد لازم:
شکر 120 گرم(1/2 پیمانه+1 و1/2 ق غ)
لیمو (پوست لیمو ، رنده شده یا وانیل نصف مقدار ذکر شده/ اختیاری) 1 ق چ
تخم مرغ (خیلی بزرگ/ هم دمای محیط) 4 عدد
آرد (الک شده) 120 گرم(1 پیمانه + 1 ق غ)
نمک (به آرد اضافه کنید) کمی(1 پنس)
مواد لازم برای قالب ۱۲ cm:
تخم مرغ 2 عدد
رنده پوست لیمو (یا وانیل) کمی
آرد 60 گرم
شکر 60 گرم
نمک کمی
مواد لازم برای قالب ۱۵cm:
نمک کمی
شکر 90 گرم
تخم مرغ 3 عدد
رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
آرد 90 گرم
مواد لازم برای قالب ۲۲cm:
نمک کمی
تخم مرغ 5 عدد
شکر 150 گرم
آرد 150 گرم
رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
مواد لازم برای قالب ۲۴ cm:
شکر 180 گرم
رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
نمک کمی
آرد 180 گرم
تخم مرغ 6 عدد
همچنین میتوانید با انواع کرم / خامه / فوندانت و.... تزیین کنید
طرز تهیه:
1 - تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند. (یا برای چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید)
2 - فر را بادمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود.
3 - قالب را بوسیله روغن یا کره چرب و آردپاشی میکنیم.
مواد ذکر شده در قسمت مواد اصلی برای قالب سایز 18 تا 20 می باشد / برای سایر سایز ها بطور جداگانه مواد لازم ذکر شده.
4 - تخم مرغ ها/ شکر / رنده پوست لیمو (یا وانیل ) را در ظرف مورد نظر ریخته.
5- به مدت 15 دقیقه با سرعت متوسط به بالا با همزن میزنیم تا کرمی شکل شود .
۶ - سپس آرد الک شده را اضافه نموده و با قاشق چوبی در یک جهت آرام فولد میکنیم.
نکته: فولد کردن: (مواد را با لیسک از زیر به رو آورید) پف این کیک به تخم مرغ هست پس مواظب باشید در این مرحله پف کیکتون نخوابه.
۷ - مواد را در قالب ریخته . نیازی به صاف کردن سطح کیک و تکان دادن قالب نیست.
8 - به مدت 40 دقیقه(یا تا زمانی که تست خلال دندادن تمیز باشد) در فر قرار می دهیم.
نکته: در فر تا 20 دقیقه اول باز نشود.
نکات:
1 - استفاده از تخم مرغ فوق العاده بزرگ (هر تخم مرغ باید در حدود 70 ) اگر بیش از حد سرد هستند، آنها را در یک کاسه آب گرم چند دقیقه قرار دهید.
2 - ترکیب تخم مرغ شکر و.. در ابتدای دستور حتما باید 15 دقیقه باشد.
3 - آرد را از قبل الک نکنید در همان لحظه اضافه شدن داخل ظرف الک کنید.
4 - بعداز اضافه شدن آرد خیلی آرام باید با قاشق چوبی هم بزنید(فولد کنید).
5 - بعد از اتمام زمان پخت در فر را را بطور نیمه باز قرار دهید و اجازه بدین 10 دقیقه کیک داخل فر باشد سپس خارج کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
سلام من همه این موارد رو رعایت می کنم اما نمی دونم چرا داخل کیکم خمیر می مونه!! با اینکه ظاهرش کاملا طلایی و خوش رنگ می شه!!!!!!!!!
پاسخ ها
داخل چی می پزی؟؟!
سلام نمیدونم چراپف کیکم زودمیخوابه وقتی فروخاموش میکنم
پاسخ ها
سلام عزیزم باید ده دقیقه بعد پخت کیک اونو توی فر بذارین چون هوای بیرون فر خنکه و فر داغ شوک وارد میشه و کیک پفش میخوابه
موادکیک من تمام قالب 20سانتی باارتفاع6ونیم رو پر کرد؟چرا!؟
سلام به آب یا شیر احتیاج نداره