۴۰۱۴۹۰
۶ نظر
۱۵۶۰۸
۶ نظر
۱۵۶۰۸
پ

کیک اسفنجیِ ایتالیایی، بدون روغن

در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم.

وب‌سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم.
مواد لازم:
  • شکر 120 گرم(1/2 پیمانه+1 و1/2 ق غ)
  • لیمو (پوست لیمو ، رنده شده یا وانیل نصف مقدار ذکر شده/ اختیاری) 1 ق چ
  • تخم مرغ (خیلی بزرگ/ هم دمای محیط) 4 عدد
  • آرد (الک شده) 120 گرم(1 پیمانه + 1 ق غ)
  • نمک (به آرد اضافه کنید) کمی(1 پنس)
مواد لازم برای قالب ۱۲ cm:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • رنده پوست لیمو (یا وانیل) کمی
  • آرد 60 گرم
  • شکر 60 گرم
  • نمک کمی
مواد لازم برای قالب ۱۵cm:
  • نمک کمی
  • شکر 90 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
  • آرد 90 گرم
 
مواد لازم برای قالب ۲۲cm:
  • نمک کمی
  • تخم مرغ 5 عدد
  • شکر 150 گرم
  • آرد 150 گرم
  • رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
مواد لازم برای قالب ۲۴ cm:
  • شکر 180 گرم
  • رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
  • نمک کمی
  • آرد 180 گرم
  • تخم مرغ 6 عدد
همچنین میتوانید با انواع کرم / خامه / فوندانت و.... تزیین کنید
کیک اسفنجیِ ایتالیایی، بدون روغن
طرز تهیه:
1 - تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند. (یا برای چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید)
2 - فر را بادمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود.
3 - قالب را بوسیله روغن یا کره چرب و آردپاشی میکنیم.
مواد ذکر شده در قسمت مواد اصلی برای قالب سایز 18 تا 20 می باشد / برای سایر سایز ها بطور جداگانه مواد لازم ذکر شده.
4 - تخم مرغ ها/ شکر / رنده پوست لیمو (یا وانیل ) را در ظرف مورد نظر ریخته.
5- به مدت 15 دقیقه با سرعت متوسط به بالا با همزن میزنیم تا کرمی شکل شود .
 
۶ - سپس آرد الک شده را اضافه نموده و با قاشق چوبی در یک جهت آرام فولد میکنیم.
 
نکته: فولد کردن: (مواد را با لیسک از زیر به رو آورید) پف این کیک به تخم مرغ هست پس مواظب باشید در این مرحله پف کیکتون نخوابه.
کیک اسفنجیِ ایتالیایی، بدون روغن

۷ - مواد را در قالب ریخته . نیازی به صاف کردن سطح کیک و تکان دادن قالب نیست.
 
8 - به مدت 40 دقیقه(یا تا زمانی که تست خلال دندادن تمیز باشد) در فر قرار می دهیم.
نکته: در فر تا 20 دقیقه اول باز نشود.
 
نکات:
1 - استفاده از تخم مرغ فوق العاده بزرگ (هر تخم مرغ باید در حدود 70 ) اگر بیش از حد سرد هستند، آنها را در یک کاسه آب گرم چند دقیقه قرار دهید.
2 - ترکیب تخم مرغ شکر و.. در ابتدای دستور حتما باید 15 دقیقه باشد.
3 - آرد را از قبل الک نکنید در همان لحظه اضافه شدن داخل ظرف الک کنید.
4 - بعداز اضافه شدن آرد خیلی آرام باید با قاشق چوبی هم بزنید(فولد کنید).
5 - بعد از اتمام زمان پخت در فر را را بطور نیمه باز قرار دهید و اجازه بدین 10 دقیقه کیک داخل فر باشد سپس خارج کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ییییی

    سلام من همه این موارد رو رعایت می کنم اما نمی دونم چرا داخل کیکم خمیر می مونه!! با اینکه ظاهرش کاملا طلایی و خوش رنگ می شه!!!!!!!!!

    پاسخ ها

    • ملیکا

      داخل چی می پزی؟؟!

  • بدون نام

    سلام نمیدونم چراپف کیکم زودمیخوابه وقتی فروخاموش میکنم

    پاسخ ها

    • ریحانه

      سلام عزیزم باید ده دقیقه بعد پخت کیک اونو توی فر بذارین چون هوای بیرون فر خنکه و فر داغ شوک وارد میشه و کیک پفش میخوابه

  • زهره

    موادکیک من تمام قالب 20سانتی باارتفاع6ونیم رو پر کرد؟چرا!؟

  • ستاره

    سلام به آب یا شیر احتیاج نداره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج