پای کیک پنیری؛ عصرانهای لذیذ و مقوی
مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل برای شما عزیزان قرار دادیم.
مواد لازم:
- مارشمالو (۱۸) عدد
- بیسکویت (۸) عدد
- شیر (۳/۴) شیر پیمانه
- خامه (۱) پیمانه
- شکر (۳/۴) پیمانه
- چیپس شکلات (۱ ۱/۲) پیمانه
- خامه (۱/۲) پیمانه

طرز تهیه:
1- ابتدا بیسکویت ها را خورد میکنیم و داخل قالب را با فویل می پوشانیم.

۲- سپس شیر را به بیسکویت اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر می گذاریم تا روی آن طلایی شود.

۳- مارشمالو را ۳۰ ثانیه درون مایکروویو می گذاریم تا کاملا آب شود خامه و شکر را به آن اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و روی بیسکویت میریزیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم.

۴- سپس شکلات را به صورت حرارت غیر مستقیم و یا درون مایکروویو آب میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و پس از گذشت یک ربع روی مارشمالو میریزیم.

۵- سپس به مدت ۳ ساعت درون فریزر می گذاریم و سپس به اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم.

ارسال نظر