کیک هلو؛ عصرانه همه پسند
حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.
- هلو ۴ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بادام ۶۰ گرم
- بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
- آرد ۲۲۵ گرم
- تخم مرغ ۶ عدد
- کره ۲۵۰ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم
- مارمالاد به میزان لازم
۱. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود.
۳. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید.
4. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید.
۵. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
6. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید.
۷. کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.
1. پوست هلو را بگیرید و هسته آن ها را خارج کنید. سپس هر هلو را ۶ قاچ کنید.
۲. از مارمالاد هلو استفاده کنید.
ارسال نظر