۴۰۰۲۱۶
۵۰۲۱
۵۰۲۱
پ

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.

وب‌سایت آشپزباشی: حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.
مواد لازم:
  • هلو ۴ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بادام ۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
  • آرد ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • کره ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • مارمالاد به میزان لازم
کیک هلو؛ عصرانه همه پسند
طرز تهیه:

۱. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود.

۳. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید.

4. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید.

۵. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

6. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید.

۷. کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.
نکاتی در مورد تهیه ی کیک هلو:

1. پوست هلو را بگیرید و هسته آن ها را خارج کنید. سپس هر هلو را ۶ قاچ کنید.

۲. از مارمالاد هلو استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج