خمیر هزار لایه، شیرینی پر خاصیت
مواد میانی شامل پنیرها و خامه و اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید و وسط شیرینیها را با آن پر کنید سپس از مربای کرنبری و توت فرنگی روی آن بریزید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم
- کرن بری تازه: یک دوم پیمانه
- شکر: دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
- توت فرنگی: یک دوم پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
- پنیر ماسکارپونه: یک چهارم پیمانه
- پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه
- خامه صبحانه: یک هشتم پیمانه
- اسانس وانیل: 2 قطره
۱ - ابتدا برای تهیه این شیرینی از دو قالب یک شکل اما دو سایز استفاده نمایید.
۲ - خمیر را به قطر ۱ سانتی متر باز کنید و با کاتر بزرگ قالب بزنید.
۳ - سپس ته قالب کوچکتر را با کاغذ روغنی پوشانده و به کمی روغن آغشته نمایید و سپس قالب کوچکتر را در آن کمی فشار دهید تا جای آن کاملا فرو رفته و باز شود.
۴ - خمیرها را در کنار هم چیده و در فر ۲۰۰ درجه برای ۱۵ دقیقه قرار دهید.
۵ - پس از پخت روی شیرینیها را کمی با عرق بهار نارنج مرطوب کنید.
۶ - مواد میانی شامل پنیرها و خامه و اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید و وسط شیرینیها را با آن پر کنید سپس از مربای کرنبری و توت فرنگی روی آن بریزید.
روش تهیه مربا:
کرنبری را شسته و به همراه توت فرنگی در یک ظرف گذاشته و شکر بپاشید و بگذارید تا یک شب بماند. سپس آن را روی حرارت ملایم در ظرف لعابی با چوب دارچین ریخته و برای ۱۰ دقیقه جوش دهید. وقتی مواد به لعاب افتاد آبلیمو را اضافه کرده و ۱ دقیقه جوش داده و خاموش می کنیم. درب ظرف را با دم کنی بسته و ۶ ساعت استراحت میدهیم.
نکته:
توت سرشار از آنتی اكسیدان است. پوست قرمز، آبی و بنفش توت حاوی آنتی اكسیدانهای مركبی است كه از خطرات رادیكالهای آزاد بر رگهای خونی جلوگیری میكند. در واقع باعث حفظ و نگهداری حالت طبیعی رگهای خونی میشود.
توتها به عنوان بهترین گزینه شما هستند. نه تنها میزان زیادی آنتیاكسیدان دارند بلكه دارای خاصیت حفاظتكنندگی پوشش سلولی مغز از ضربه نیز میباشند. روند پیری را كاهش میدهند و از آلزایمر و كهولت جلوگیری میكنند.
ارسال نظر