۳۹۸۹۵
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

پیلاف سبزیجات تازه و بلغور

پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن زیتون برای ۳۰ ثانیه تفت دهید تا فقط پیاز کمی تغییر رنگ دهد. سیر را بریزید و باقی سبزیجات شامل هویج پخته نگینی و فلفل دلمه ای خام نگینی شده و نخود فرنگی پخته را به آن اضافه نمایید.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل :

پیلاف سبزیجات تازه و بلغور

مواد لازم
  • پیاز و سیر: هر کدام 1 عدد
  • هویج پخته نگینی: یک دوم پیمانه
  • نخود فرنگی: یک دوم پیمانه
  • بلغور: یک و یک دوم پیمانه
  • شوید تازه: 1 قاشق سوپ خوری
  • میخک: 1عدد
  • جعفری: 1 قاشق سوپ خوری
  • آب مرغ: 2 پیمانه
  • نعنا: 1 قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه‌ای: یک دوم پیمانه
  • آبلیمو: 3 قاشق سوپ خوری
  • زنجبیل: یک هشتم قاشق چایخوری
  • گردو : یک دوم پیمانه
روش تهيه:

۱ - پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن زیتون برای ۳۰ ثانیه تفت دهید تا فقط پیاز کمی تغییر رنگ دهد. سیر را بریزید و باقی سبزیجات شامل هویج پخته نگینی و فلفل دلمه ای خام نگینی شده و نخود فرنگی پخته را به آن اضافه نمایید. کمی آبلیمو تازه و زنجبیل و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه نمایید. برای ۲ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. سپس از روی حرارت بردارید.

۲ - بلغور را کاملا شسته و برای ۶ ساعت در آب گرم با درب بسته قرار دهید. سپس آن را با ۱پیمانه آب روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط کمی پر باز کرده و به اصطلاح نیم پز شود. سپس از حرارت برداشته و به کمک یک صافی دانه ریز ازآب آن را جدا کنید.

۳ - سپس بلغور نیم پز را با آب مرغ در قابلمه بریزید و بگذارید تا پخت کامل شود. دانه میخک را بیندازید و بگذارید تا عطر آن در غذا رود. پس از پخت کامل و تمام شدن آب سبزیجات را ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا با هم، هم زده شوند. سپس از حرارت بردارید و در ظرف سرو بریزید. روی آن را با شوید خشک و جعفری یا نعناء ریز شده تزئین نمایید. این غذا را حتما با کمی آبلیمو تازه و ماست میل نمایید.

نکته سلامت

محتویات آنتی‌اکسیدانی سیر به قدری قوی است که ضدویروس بوده و می‌تواند به پیشگیری از سرماخوردگی و حتی کوتاه کردن طول سرماخوردگی کمک کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج