غافلگیری گیاهخوارها با نان، پیاز و اسفناج
پیاز واسفناج خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه باروغن مایع تفت دهید دور آخر آب نارنج رابه آن اضافه کنید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- روغن مایع: 1 قاشق سوپخوری
- پیاز خردشده: 1 عدد
- آرد: حدود 600 گرم
- نمک: 2 قاشق چایخوری
- مایه خمیر فوری: 15 گرم
- آب گرم: 450 میلی لیتر
- اسفناج خردشده: 250 گرم
- پنیر گودا یا چدار رنده شده: حدود 30 گرم
- آب نارنج: 1 قاشق سوپخوری
- پودر جوز هندی: یک دوم قاشق چایخوری
روش تهيه:
1 -پیاز واسفناج خرد شده را به مدت 10 دقیقه باروغن مایع تفت دهید دور آخر آب نارنج رابه آن اضافه کنید.
2 - آرد ومایه خمیر فوری را با هم مخلوط کرده نمک و پودر جوز هندی را به آن بیفزایید وآن را درون ظرف بزرگی بریزید سپس مخلوط پیاز و اسفناج را اضافه کنید و به همراه آب گرم با این مایه، خمیردرست کنید.
3 - خمیر به دست آمده راروی سطح آرد پاشی شده به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید.خمیر را داخل قالب کیک که کاغد روغنی انداخته وچرب کردهاید قرار دهید و سطحش را صاف کنید و با چاقو به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. روی قسمتها راپنیر رنده شده بریزید . سطح قالب را بپوشانید ودرجای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
4 - پس از استراحت در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 40 دقیقه قرار دهید.
نکته:
میتوانید ازپنیرموزارلا (همان پنیر پیتزا) استفاده کنید.
ارسال نظر