طرز تهیه شنیسل مرغ با اسپاگتی
شنیسل مرغ با اسپاگتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیر ۲ حبه
- ریحان ۱/۲ دسته
- پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- فیله مرغ ۲ تکه
- آرد ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمزان ۳۰ گرم
- اسپاگتی ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱- مقداری روغن در ماهیتابه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید و سیر و ساقه های خرد شده ریحان را در آن برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی شوند، تفت دهید.
2- پوره گوجه فرنگی را به همراه ۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه قل بزند و حجم آن کم شده و غلیظ شود.
۳- آرد را در بشقابی بریزید، تخم مرغ زده شده را در بشقاب دوم و آرد سوخاری و نیمی از رنده پنیر پارمزان را در بشقابی دیگر بریزید.
4- فیله ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بزنید به صورتی که تمام سطح آن را بپوشاند.
۵- مقداری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط ریخته و فیله ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف، تا طلایی و مغزپخت شوند، بپزید.
6- سس گوجه را به اسپاگتی آبکشی شده اضافه کنید و در صورت تمایل آن را مقداری از آن اسپاگتی رقیق کنید.
۷- اسپاگتی را با شینسل های مرغ ترد، باقیمانده پنیر پارمزان و برگ های ریحان سرو کنید.
۱ - سیر را پوست بگیرید و آن را نازک برش دهید.
2 - برگ های ریحان را جدا کنید و ساقه های آن ها را خرد کنید.
۳ - از ۲ عدد فیله مرغ هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنید. آن ها را بین دو لایه سلفون قرار داده و با بیفتک کوب و یا هر وسیله ی مسطح دیگری بکوبید تا به پهنای ۵ میلی متر باز شود.
4 - تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.
۵ - پنیر پارمزان را ریز رنده کنید.
6 - اسپاگتی را طبق دستور العمل روی بسته بندی آن بپزید و آن را آبکشی کنید.
ارسال نظر