۳۹۸۸۴
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

نان اسکُن شیرین، یه چیز کره

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید وسینی فر راکاغذ روغنی بیندازید.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل :

نان اسکُن شیرین، یه چیز کره

مواد لازم نفر:
  • آرد: 280 گرم
  • شکر ریز یا پودر قند: 50 گرم
  • بیکینگ پودر: 15 گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره سرد خردشده: 75 گرم
  • خامه صبحانه: 120 میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
  • کشمش: 100 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
مواد رویه:
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • خامه: 1 قاشق سوپخوری
مواد سرو:
  • مربا یا مارمالاد
  • خامه
  • چای
روش تهیه:

۱ -دو قاشق از آرد را با کشمش مخلوط کرده وبقیه آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و شکر یا پودر قند رابا هم مخلوط نمایید.

۲ - فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید وسینی فر راکاغذ روغنی بیندازید.

۳ -کره سرد را با نوک انگشتان به خرد آرد دهید تا به شکل خرده نان در بیاید (مانند خمیر پای) سپس کشمش را به آن اضافه کنید.

۴ - تخم مرغ، خامه و وانیل راباهم مخلوط کرده به مواد آردی بیفزایید وفقط درحد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، آب یا چیز اضافه تری نیاز نیست .

۵ - خمیرنیازی به استراحت ندارد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت ۲ سانتیمتر باز کنید و با کاترهای ۵ یا ۶ سانتی برش بزنید و درون سینی آماده شده کنار هم قرار دهید وبه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درفر از پیش گرم شده قرار دهید.

۶ - پس از خنک شدن با خامه، مربا وچای سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج