نان اسکُن شیرین، یه چیز کره
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید وسینی فر راکاغذ روغنی بیندازید.

مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم نفر:
- آرد: 280 گرم
- شکر ریز یا پودر قند: 50 گرم
- بیکینگ پودر: 15 گرم
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- کره سرد خردشده: 75 گرم
- خامه صبحانه: 120 میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
- کشمش: 100 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- خامه: 1 قاشق سوپخوری
- مربا یا مارمالاد
- خامه
- چای
۱ -دو قاشق از آرد را با کشمش مخلوط کرده وبقیه آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و شکر یا پودر قند رابا هم مخلوط نمایید.
۲ - فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید وسینی فر راکاغذ روغنی بیندازید.
۳ -کره سرد را با نوک انگشتان به خرد آرد دهید تا به شکل خرده نان در بیاید (مانند خمیر پای) سپس کشمش را به آن اضافه کنید.
۴ - تخم مرغ، خامه و وانیل راباهم مخلوط کرده به مواد آردی بیفزایید وفقط درحد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، آب یا چیز اضافه تری نیاز نیست .
۵ - خمیرنیازی به استراحت ندارد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت ۲ سانتیمتر باز کنید و با کاترهای ۵ یا ۶ سانتی برش بزنید و درون سینی آماده شده کنار هم قرار دهید وبه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درفر از پیش گرم شده قرار دهید.
۶ - پس از خنک شدن با خامه، مربا وچای سرو کنید.
ارسال نظر