چاشنیِ زنجبیل تازه؛ تند و مفید
این رسپی در واقع به عنوان یه سس خوشمزه و سالم برای سبزیجات و سالاد ها و همیچنین طعم دهنده و چاشنی غذاهاست.
این مکمل طعم تند وشیرین متعادلی داره که باعت میشه بتونید توی سالاد، برای رقیق کردن سس ها و.... استفاده کنید.
در رسپی از سرکه برنج استفاده شده که توی ایران پیدا نمیشه پس با سرکه سفید جایگزینش کنید کسایی هم که خارج از ایران هستند از سرکه برنج استفاده کنند.
مواد لازم:
- زنجبیل رنده شده ۱ق غ
- فلفل سیاه ۱/۸ ق چ
- نمک به میزان لازم
- عسل ۱/۳فنجان
- روغن گیاهی ۱/۲فنجان
- سرکه برنج (از سرکه سفید استفاده کنید) ۱/۲فنجان
۱- زنجبیل تازه رو پوست بکنید و رنده کنید.
۲- همه مواد رو داخل شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.
۳- خیلی خیلی خوب تکان دهید.
۴- حالا آماده مصرفه.
نکات :
۱- از شیشه کاملا تمیز که داخل آب جوشیده استفاده بشه.
۲- پیشنهاد میکنم حتما زنجبیل رو داخل رژیم غذاییتون جا بدید چون فوق العاده برای بدن مفیده.
۳- حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید نه پودر زنجبیل .
ارسال نظر