۳۹۴۱۱۱
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

چاشنیِ زنجبیل تازه؛ تند و مفید

این رسپی در واقع به عنوان یه سس خوشمزه و سالم برای سبزیجات و سالاد ها و همیچنین طعم دهنده و چاشنی غذاهاست.

وب‌سایت سوران: این رسپی در واقع به عنوان یه سس خوشمزه و سالم برای سبزیجات و سالاد ها و همیچنین طعم دهنده و چاشنی غذاهاست. طعم تند زنجبیل باعت میشه استفاده زیادی توی غذاها نداشته باشه ولی بخاطر فواید بسیار بسیار زیاد بد نیست توی منوی غذایی گنجونده بشه.

این مکمل طعم تند وشیرین متعادلی داره که باعت میشه بتونید توی سالاد، برای رقیق کردن سس ها و.... استفاده کنید.

در رسپی از سرکه برنج استفاده شده که توی ایران پیدا نمیشه پس با سرکه سفید جایگزینش کنید کسایی هم که خارج از ایران هستند از سرکه برنج استفاده کنند.

مواد لازم:

  • زنجبیل رنده شده ۱ق غ
  • فلفل سیاه ۱/۸ ق چ
  • نمک به میزان لازم
  • عسل ۱/۳فنجان
  • روغن گیاهی ۱/۲فنجان
  • سرکه برنج (از سرکه سفید استفاده کنید) ۱/۲فنجان

طرز تهیه مکمل زنجبیل تازهFresh Ginger Dressing

۱- زنجبیل تازه رو پوست بکنید و رنده کنید.

طرز تهیه مکمل زنجبیل تازهFresh Ginger Dressing

۲- همه مواد رو داخل شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.

طرز تهیه مکمل زنجبیل تازهFresh Ginger Dressing

۳- خیلی خیلی خوب تکان دهید.

طرز تهیه مکمل زنجبیل تازهFresh Ginger Dressing

۴- حالا آماده مصرفه.

طرز تهیه مکمل زنجبیل تازهFresh Ginger Dressing

نکات :

۱- از شیشه کاملا تمیز که داخل آب جوشیده استفاده بشه.

۲- پیشنهاد میکنم حتما زنجبیل رو داخل رژیم غذاییتون جا بدید چون فوق العاده برای بدن مفیده.

۳- حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید نه پودر زنجبیل .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج