بیسکویتهای بامزه به شکل دانه قهوه
بیسکویت دانه قهوه هم از لحاظ شکل و شباهتش به دانه قهوه و هم به خاطر طعم بی نظیرش یکی از دسر هایی خواهد بود که در لیست علاقهمندی هایتان قرار خواهد گرفت.
- کره یا مارگارین : ۱۲۵ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر شکر: ۱ پیمانه
- نشاسته: ۱/۲ پیمانه
- نسکافه: ۲ قاشق چای خوری
- اب جوش: ۱ قاشق غذا خوری
- ارد: حدود ۲ و ۱/۲ پیمانه
- کاکائو: ۲ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- وانیل : یک قاشق چای خوری

۱. نسکافه رو با اب جوش مخلوط میکنیم میگزاریم کنار.
۲. کره و تخم مرغ و پودر شکر و نشاسته + نسکافه و کاکائو رو همه رو مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود.
3. حالا ارد رو کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
4. خمیر نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد.
5. از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیر ها رو شکل میندازیم.
6. سینی رو داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 - 25 دقیقه پخته شود.
نکات:
- اگر شیرینی ها بعد از پخت خیلی ترک خورد یعنی اردش زیادی شده و یا کره اش کم بوده .
- فرقی نداره از چه نوع نشاسته ای استفاده کنید چون در نهایت نتیجه کار با هر نوع نشاسته ای یکی هست .
- حتما باید پودر شکر استفاده کنید.
- چون جذب اردها باهم متفاوت هست اگر خمیرتون خیلی نرم بود میتونید تا نیم پیمانه ارد هم به خمیر اضافه کنید.
- برای رنگ بهتره از پود کاکائو تیره استفاده کنید dark cocoa powder

ارسال نظر