خودنماییِ تکه های گلابی روی این کیک اسفنجی
تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی شکلات و گلابی , نوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر به وجود آورده است .
مواد لازم:
- کره نرم شده : 200 گرم
- شکر تصفیه نشده : 175 گرم
- تخم مرغ زده شده : 3 عدد
- آرد بکینگ پودردار : 150 گرم
- پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
- شیر : 2 قاشق غذاخوری
- گلابی کوچک پوست کنده , بدون هسته , برش خرده : 2 عدد
1. کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .
2. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم کمرنگ و پفکی درست شود .
3. تخم مرغ زده شده را به تدریج ضمن هم زدن ذره ذره , به کرم اضافه نمایید و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنید .
4. آرد و کاکائو را به درون کاسه اضافه نمایید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .
5. مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف نمایید .
6. برش های گلابی را روی مخلوط کیک , کنار هم به شعاع قالب بچینید .
7. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که سفت شده باشد .
8. بگذارید کیک داخل قالب خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو , کاملا خنک شود .
توصیه سرآشپز:
شکلات را آب نموده , روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید .
ارسال نظر