طرز تهیه سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار
سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
- سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : ۶۷۵ گرم
- شکر قهوه ای : ۴ قاشق غذاخوری
- کره : ۶۰ گرم
- آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
- گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
۱. سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
۲. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
۳. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
۴. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .
۵. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .
۶. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.
ارسال نظر