سفر به تونس با این املت تند و آتشی!
امروز برای شما طرز تهیه یک نوع املت که به املت تونسی معروف است را آموزش داده ایم. اگر عاشق غذاهای تند و فلفلی هستید، این املت را از دست ندهید.
مواد لازم:
- یک عدد چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخمه
- نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
- ۴ حبه سیر له شده
- یک عدد پیاز خرد شده
- یک ق چ پودر زیره سبز یا سیاه
- روغن زیتون
- تخم گشنیز سابیده نصف ق چ
- نمک و فلفل قدری
- گوجه فرنگی ۵ عدد پوره شده
- در صورت تمایل کمی رب گوجه
- نصف پیمانه آب
- تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
- پنیر سفید ( فتا ) خرد شده ۱۵۰ گرم
- گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده کمی برای تزیین
طرز تهیه:
۱- گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له شوند . روغن یا کره را گرم کنید و پیاز و فلفل ها رو اضافه کنید و در ماهیتابه رو بذارید تا روی حرارت نرم شوند . هراز گاهی هم بزنید تا حرارت به همه جاشون برسد .
۲- سیر و زیره و گشنیز و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند و همگی باهم بپزند . رب و آب و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید . بذارید تا گوجه ها کاملا نرم شوند و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود . چند جای وسط خوراک را گود کنید و داخل گودی ها تخم مرغها را بشکنید تا سفیده ها بسته شوند .
۳- نذارید زرده ها خیلی سفت شوند .حالا تکه های پنیرو سبزی خرد شده را اضافه کنید . پس از مخلوط شدن در بشقاب مورد نظر کشیده و با نان تازه سرو کنید .
نکته:
۱- دقت کنید اگر آب خوراک کشیده نشود هنگام سرو کردن کنار بشقاب آب جمع خواهد شد .
۲- در صورت تمایل میتوان از کره به جای روغن زیتون استفاده کرد . میتوان فلفل دلمه را هم حذف کرد .
ارسال نظر