چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم؟
تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است.
مواد لازم:
- اسفناج ۵۰۰ گرم
- آرد دو پیمانه
- کنجد یک قاشق غذا خوری
- روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
- موسیر و سیر به اندازه دلخواه
- نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
- پنیر ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
برای تهیه پایه ی تارت:
۱- از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید.
۳- یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.
۴- خمیر را گرد کنید.
۵- سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.
۶- خمیر اضافی را بگیرید.
۷- خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.
۸- آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.
برای تهیه مواد میانی:
۱- حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.
۲- اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.
۳- آن را در آبکش بریزید.
۴- وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.
۵- قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.
۶- موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
۷- آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.
۸- پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
۹- مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید.
۱۰- تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
۱۱- بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.
ارسال نظر