شب نشینی با «کیک پودینگ مارمالاد»
کیک پودینگ مارمالاد از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این کیک ظاهری جذاب و طعمی دلنشین دارد و عطر خوش آن فضای منزل شما را فرا می گیرد.
مواد لازم:
- کره ۲۵۰ گرم
- شکر ۷۵ گرم
- شکر قهوه ای ۷۵ گرم
- مارمالاد پرتقال ۲۲۵ گرم
- آرد ۲۲۵ گرم
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۴ عدد
- پرتقال ۱ عدد
1- فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مربع ۲۴ سانتی متری را با کره چرب کنید.
2- ۷۵ گرم از مارمالاد و نصف آب پرتقال را برای تهیه رویه در قابلمه ی کوچکی بریزید و کنار بگذارید.
3- در کاسه ای کره و شکرها را با همزن برقی بزنید، تا خامه ای شوند. ۱۵۰ گرم مارمالاد باقیمانده و بعد هم مواد خشک (آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر) را اضافه کنید. و در نهایت تخم مرغ، رنده ی پوست پرتقال و نصف آب پرتقال را اضافه کرده و بزنید. خمیر را در قالب بریزید. می توانید تمام مواد کیک را در غذاساز ریخته و بزنید.
4- کیک را برای ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا پف کند و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد. بهتر است که بعد از نیم ساعت آن را چک کنید. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
5- مواد رویه را روی حرارت قرار دهید تا آب شده و با هم ترکیب شوند. آن را روی کیک ریخته و بگذارید تا به خورد آن برود.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک پودینگ مارمالاد:
1 - به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
2 - پوست پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
ارسال نظر