طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ خانگی
با اینکه سعی می کنیم برنامه غذایی مان را به سمت تغذیه ای سلامت هدایت کنیم، اما باز اسم پیتزا که می آید نمی توانیم از آن بگذریم. در این مطلب طرز تهیه پیتزایی خانگی با قارچ و گوشت را آموزش داده ایم که حداقل شاید از پیتزاهای بیرون سالم تر باشد.
مواد لازم:
- خمیر نان ۶۴۵ گرم
- قارچ (ورقه شده) قارچ ۲۲۵ گرم
- فلفل سبز (فلفل شیرین خرد شده) ۲ عدد
- پیاز (متوسط - خرد شده) پیاز ۱ عدد
- ادویه ایتالیایی ۱.۵ قاشق چای خوری
- روغن زیتون ۴ قاشق چای خوری
- پنیر چدار (رنده شده) ۱۷۰ گرم
- گوشت قرمز (خرد شده) ۱۴۰ گرم
- پنیر موزارلا (رنده شده) ۱۷۰ گرم
- سس مارینارا به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- خمیر را داخل قالب مستطیل شکل چرب شده قرار دهید و به داخل قالب فشار دهید سپس به مدت ۶ الی ۸ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۲- در ضمن داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، فلفل، پیاز و یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی با دو قاشق چایخوری روغن تفت دهید تا ترد و نرم شوند و بعد آن ها را از داخل روغن در بیاورید.
۳- روی نان را با روغن چرب کنید و روی آن ۳/۴ از پنیر چدار را پخش کنید و روی آن مخلوط سبزیجات و گوشت قرار دهید. پنیر موزارلا و باقیمانده پنیر چدار را مخلوط کنید و روی آن بریزید و بعد باقیمانده ادویه ایتالیایی را پراکنده کنید.
۴- حال به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و نان طلایی شود و بعد با سس مارینارا سرو کنید.
ارسال نظر