برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند فصل و شب و روز فرقی نمی کند. فقط آن موقع که هوس خوردن دسر شیرینی یا شکلات می کنند باید به دست شان برسد وگرنه خلقشان تنگ می شود.
مجله آشپزی مثبت: برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند فصل و شب و روز فرقی نمی کند.فقط آن موقع که هوس خوردن دسر شیرینی یا شکلات می کنند باید به دست شان برسد وگرنه خلقشان تنگ می شود؛ بله. ما هم درست برای همین شمایی که این ویژگی رادارید یک پکیج هیجان انگیز در نظر گرفته ایم که داخل آن همه چیز هست؛ از دسرهای شکلاتی تا کیک ها و شیرینی های فصل و از همه مهم تر دستور تهیه ده فاج که شما را از خود بی خود می کند.
موس ایتالیایی همراه با میوههای فصل
معصومه افرازه
مواد لازم:
۳ ق چ پودر ژلاتین
۲ ق س آب گرم
۱۰۰ گرم شكر
خلال پوست پرتقال به دلخواه
۱ ق چ اسانس مورد علاقه
انواع میوه به میزان لازم
۱ بسته ژله با طعم دلخواه
۶۰۰ میلی لیتر خامه
روش تهیه:
1. ابتدا پودر ژلاتین را در آب گرم حل کنید. سپس خامه، خلال پوست پرتقال و شكر را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که مخلوط خامه و شکر شروع به جوشیدن کرد شعله را خاموش كنید و بگذارید كمی سرد شود. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده، با همزن كمی بزنید تا مواد مخلوط شود. بعد آن را از صافی رد كنید. در این هنگام اسانس مورد نظر را به آن افزوده، پس از هم زدن در ظرف مخصوص سرو بریزید و در یخچال به مدت ۱ تا ۲ ساعت قرار دهید.
۲. حالا ژله را طبق دستور روی بسته درست کنید و نیمی از آن را همراه میوههای مورد نظر داخل قالب حاوی موس بریزید و دوباره قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. پس از این مدت باقیمانده ژله را بریزید و دوباره قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
رولت ناپلئونی با بستنی و توت فرنگی
مواد لازم:
۲ /۱ ۲ پیمانه آرد
۳ /۱ وزن خمیر به دست آمده روغن صاف قنادی
۴ /۱ روغن مایع
۲ /۱ پیمانه آب یخ
۱ عدد تخممرغ
۸ /۱ ق چ جوهر لیمو یا ۱ ق س آب لیمو
۸ /۱ ق چ نمك
روش تهیه:
1. در ظرفی آب یخ، تخممرغ، روغن مایع، جوهرلیمو یا آب لیمو و نمك را مخلوط كرده، آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. البته میزان آرد تقریبی است و به اندازهای باید باشد كه خمیر به دست نچسبد. حالا روی خمیر را ۳۰ دقیقه بپوشانید و به آن استراحت دهید.
۲. در این مرحله خمیر را وزن کرده، به اندازه ۳/۱ وزن خمیر روغن صاف به آن اضافه کنید. حالا روغن صاف را رنده كنید و بعد به صورت یك مربع پهن کرده، جمع كنید و در یخچال قرار دهید.
3. بعد از استراحت خمیر، آن را روی یك سطح آردپاشی شده باز كنید و روغن را وسط آن بگذارید و خمیر را از چهار طرف روی روغن تا بزنید؛ یعنی به صورت یک بقچه. ولی دقت كنید روغن بیرون نزند. سپس خمیر را برگردانده و آن را با وردنه باز كنید، دوباره تا كنید، رویش را بپوشانید و در یخچال به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. سپس باز هم خمیر را با ورد نه باز كنید دوباره تا كنید و در یخچال قرار دهید. این عمل را شش بار تكرار كنید. در مرحله ششم خمیر هزارلا آماده است.
بستنی با پنیر خامهای
مواد لازم:
۱۰۰ گرم پودر شكر
۲۰۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم پنیر خامهای
8 /1 ق چ وانیل
بستنی به میزان لازم
۴۰۰ گرم خمیر هزارلا
2 /1 و 1 ق س آب
روش تهیه:
در ظرفی پودر شكر، آب و وانیل را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا كرممانند شود. حالا پنیر خامهای و خامه را اضافه كنید و با همزن برقی بزنید تا مواد كاملا مخلوط شود. سپس آن را در ظرفی دردار به مدت حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید. خمیر هزارلا را به هر شكل که دوست دارید برش بزنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه قرار دهید. به رنگ آن هنگام پخت دقت كنید؛ به محض اینکه رنگ آن طلایی شد از فر خارج كنید و بستنی را با این خمیر سرو کنید.این بستنی را میتوان همراه میوههای فصل یا با بیسكویت و عسل سرو کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر