یک سبد هیجان همراه با شیرینی (۱)
برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند فصل و شب و روز فرقی نمی کند. فقط آن موقع که هوس خوردن دسر شیرینی یا شکلات می کنند باید به دست شان برسد وگرنه خلقشان تنگ می شود.
- ۲ پیمانه شیر
- ۳ عدد زرده تخممرغ
- ۶ ق چ پودر ژلاتین
- ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم بستنی وانیلی
- ۲ /۱ و ۱ پیمانه شکر
- ۸ /۱ ق چ وانیل
- ۲ ق س پودر کاکائو
- ۳ ق س پودر نارگیل
- انگور یاقوتی یا توت فرنگی جهت تزیین
ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر که از روی حرارت برداشتهاید افزوده، خامه و پودر نارگیل را هم اضافه کنید.
۲. مواد را دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودرکاکائو بزنید و نگه دارید اما لایه سفید را درون قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه - بسته به نوع فریزر - در فریزر بگذارید تا ببندد ولی یخ نزند. سپس لایه شکلاتی را روی آن بریزید و در یخچال به مدت ۸ ساعت بگذارید تا کاملا بسته شود. قالب دسر را داخل آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و با انگور یاقوتی یا توتفرنگی وسط آن را تزیین کنید.
- 250 گرم پوره آالبالویا پوره انگور
- 2 ق س پودر ژلاتین
- 2 ق س آب کرم
- 300 گرم شکر
- 100 گرم آب
- 3 عدد سفیده تخممرغ
- ۱ ق س ژلاتین
- ۲۰۰ گرم خامه
- ۱۰۰ گرم شیر
- ۷۵ گرم شکر
- ۲ /۱ ق چ وانیل
- ۲ ق س آب سرد
1. ابتدا ژلاتین را در آب گرم حل کرده، به آن پوره میوه اضافه کنید. در ظرفی دیگر شکر و آب را مخلوط کنید ، روی حرارت قرار دهید و زمانی که شکر ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید.
۲. حالا سفیدهها را با همزن بزنید. پس از یک دقیقه شکر ذوب شده را کم کم به صورت نخی به سفیدههای زده شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. سپس مخلوط پوره میوه - انگور یا آلبالو- و ژلاتین را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط کردن هم بزنید. موس آماده شده را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
روش تهیه پاناکوتا
1. ژلاتین را در آب سرد بریزید و ۵ دقیقه زمان دهیدتا حل شود. سپس شیر، شکر و خامه را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.
۲. زمانی که مایه به جوش آمد و شکر حل شد آن را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مایه کمی از حرارت افتاد ابتدا ژلاتین و بعد وانیل را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
2. وقتی مایه پاتاکوتا سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا پس از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.
- ۱۰۰ گرم بیسکویت پودر شده
- ۲۲۰ گرم شکلات تختهای تلخ
- ۲ ق س پودر کاکائو
- ۱ عدد سفیده تخممرغ
- ۱۵۰ گرم خامه صبحانه
- ۲ قطره اسانس نعنا
- اسپری طلایی به میزان دلخواه
- ۵ ق س بادامزمینی پودر شده
۲. بیسکویت را پودر شده را با سفیده تخم مرغ فرم گرفته مخلوط کنید. سپس آن را همراه بادامزمینی پودر شده به مخلوط شکلات اضافه کرده، مخلوط کنید. در نهایت مواد آماده شده را داخل قالبهای شکلاتی بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و به آن اسپری طلایی بزنید یا با قلممو و رنگ پودری طلایی برس بزنید و تزیین کنید.
- ۴۰۰ گرم شکلات تختهای تلخ
- ۱۰۰ گرم شکلات نوتلا
- ۲ ق س فندق تست و خرد شده
- ۱۰۰ گرم پنیرخامهای
- شاتوت یا تمشک به میزان لازم
- ۵۰ گرم کرمفیل وانیل
- ۱ قطره اسانس شکلات
- خمیر فوندانت،ورق طلایی خوراکی و ویفر فندقی خرد شده به میزان لازم
2. پنیرخامهای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یکدست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.
۳. قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شاتوت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کرده، از قالب بیرون آورید و با خمیر فوندانت و ورق طلایی تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.
ارسال نظر