ناهار جمعه: خوراک گوشت گوساله با سیب زمینی
در اکثر غذاهای ما ایرانی ها گوشت قرمز پیدا می شود، همیشه دوست داشتیم خلاقیت به خرج دهیم و غذایی جدید با این گوشت ها درست کنیم. در این مطلب طرز تهیه خوراک گوشت را به شما آموزش داده ایم.
- ۲۰۰ گرم گوشت گوساله
- ۶ عدد سیبزمینی کوچک به دو نیم شده
- ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
- ۱ ق س پوره گوجهفرنگی
- ۴۰۰ گرم گوجهفرنگی خرد شده
- ۱ عدد چوب دارچین
- ۱ ق س زیره
- زردچوبه،پودر فلفل یا فلفل خشک شده و نمک به میزان لازم
- ۳ عدد هل
- ۳ حبه سیر
- به میزان کم پودر زنجبیل
- ۳ ق س سرکه سیب طبیعی
- ۳ ق س روغن مایع
2. در قابلمه ای دیگر سیبزمینیها را قرار داده و بگذارید تا پخته شود. سپس آنها را آبکش کرده و پوستشان را با یک چاقوی ارهای بگیرید. هنگامی که گوشتها به طور کامل پخت آنها را درون آبکش ریخته و دو لیوان از آب گوشت را نگاه دارید.
۳. در یک تابه گود کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز خرد شده را درون آن تفت دهید وقتی که پیاز کمی طلایی شد کمی زردچوبه، زیره، پودر فلفل، نمک، سیر و زنجبیل را به همراه سرکه سیب اضافه کنید و به آرامی آنها را با پیاز تفت دهید. سپس گوشت آماده شده را به همراه سیبزمینیهای پخته شده درون تابه بریزید و کمی آب گوشت را که از قبل داشتهاید بر آن اضافه کنید. چوب دارچین و هل را درون آب گوشت بگذارید. در تابه را گذاشته و بگذارید تا با شعله کم این مواد با هم مخلوط شوند و گوشت گوساله را مزهدار کنند.
4. در این مرحله پوره گوجهفرنگی را به همراه گوجهفرنگیهای خرد شده با کمی روغن تفت دهید و هنگام سرو غذا روی خوراک بریزید تا رنگ و مزه بهتری به خود بگیرد.
نظر کاربران
خدا ایشالا روزیه همه رو برسونه ، حالا ما درسته تو این اوضاع خوب مملکت که بخور و ببره وضع خوبی نداریم ولی بازم با نون و تخم مرغ شیکممون سیر میشه ،چشممون هم تو سایت شما با این غذاهای خوشمزه و عکساشون سیر میشه . موفق باشین و خدا هیچوقت نذاره جلوی زن و فرزند شرمنده بشین .