۳۸۲۱۹۶
۱ نظر
۵۰۱۵
۱ نظر
۵۰۱۵
پ

املت مکزیکی تا حالا خوردی؟

املت یکی از خوشمزه ترین قسمت های صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!

مجله آشپزی مثبت: املت یکی از خوشمزه ترین قسمت های صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!
املت مکزیکی
مواد لازم:
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز
  • 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای سبز
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س ریحان خرد شده
  • 2 ق س روغن‌زیتون
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • به میزان لازم نمک ،فلفل و روغن مایع
املت مکزیکی تا حالا خوردی؟
روش تهیه:
۱. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این میان فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بعد از شست‌وشو به ‌صورت نواری خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. حالا داخل گوجه‌ها را درآورید و در یک کاسه بریزید. سپس آنها را مانند فلفل‌ها به‌صورت نواری خرد کنید.

2. بعد از حدود 5-4 دقیقه که پیازها نرم و طلایی شدند، فلفل‌ها را بریزید و آنها را همراه با پیاز تفت دهید. سپس تکه‌های گوجه‌فرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.

۳. بعدازآنکه تکه‌های فلفل و گوجه نرم شدند، تخم‌مرغ‌ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ به خورد مواد برود. سپس صبر کنید تا املت شما آماده شود.

4. در یک تابه‌ کوچک روغن ‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. گوشت گوجه‌فرنگی را که کنار گذاشته بودید، همراه با بقیه آب‌لیمو، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.حالا می‌توانید املت را همراه با سس مورد نظر سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    در کل فکر کنم تو هر چی فلفل دلمه بریزیم میشه مکزیکی . پلو مکزیکی خوردین ؟ همون استانبولی رو توش فلفل دلمه بریزین . کتلت مکزیکی چی ؟ نه؟ پس همون کتلتو با فلفل دلمه بخورین میشه مکزیکی .خخخخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج