۳۸۲۰۵۰
۵۰۳۹
۵۰۳۹
پ

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (۴)

تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.

مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.غافل از اینکه اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک مدل دارد که خیلی آنها را به عنوان غذا می خورند.سالاد های پیشنهادی این شماره ما اغلب همین ویژگی را دارند.
سالاد هفت طبقه
مواد لازم:
  • 1 پیمانه برگ ریحان
  • 1 پیمانه شاهی
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد ساقه کرفس
  • 3 عدد هویج
  • 2 عدد سینه مرغ پخته
  • مواد لازم برای سس
  • 1 پیمانه سس فرانسوی
  • 2 ق س روغن کنجد
  • 2 ق س سس خردل
  • 1 عدد هویج
  • 2 /1 پیمانه ماست
  • 1 ق چ شکر
  • به میزان لازم نمک و فلفل

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4)
روش تهیه:
1. ابتدا باید سس این سالاد را آماده کنید. هویج را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده و داخل یک کاسه بریزید. سس فرانسوی،شکر، ماست، سس خردل، روغن کنجد و مقداری نمک و فلفل را در یک کاسه دیگر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا هویج رنده شده را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس سالاد آماده شود. سس را داخل یخچال قرار دهد تا خنک شود.

۲. حالا سالاد را آماده کنید. هویج ها را بعد از شست وشو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کرفس ها را هم بعد از شست و شو نگینی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید. آن را هم نگینی خرد کنید. بهتر است سبزی ها را به یک اندازه خرد کنید. سینه مرغ را به صورت تکه های ۱ یا ۲ سانتی متری خرد کنید.

3. برای آماده کردن سالاد، ظرف های مناسبی انتخاب کنید. داخل هر کدام از ظرف ها مقداری از سس بریزید. حالا سبزی ها را به صورت لایه لایه داخل ظرف بریزید.ذرت پخته را هم بریزید و تکه های مرغ را روی آنها قرار دهید. در انتها مقداری ریحان و شاهی روی مواد بریزید. حالا می توانید سالا را سرو کنید.

یه جور دیگه:

اگر می خواهید یک سالاد گیاهی داشته باشید، به جای مرغ می توانید از تکه های آناناس استفاده کنید.
سالاد مدیترانه‌ای
مواد لازم:
  • 2 پیمانه كاهوی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه جعفری خرد شده
  • 4 /1 پیمانه ریحان خرد شده
  • 1 پیمانه جوی پرك
  • 2 /1و 1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
  • 2 /1 پیمانه ذرت پخته
  • 2 عدد هویج

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4)
روش تهیه:
1. ابتدا جو را بشویید، سپس آن را بپزید. جوی پخته را داخل یك سبد بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. هویج‌ها را پوست بگیرید، سپس آنها را به‌صورت نوارهای باریك 4 سانتی متری خرد كنید.

۲. حالا جو، ذرت و لوبیای پخته را همراه با تكه‌های هویج، گوجه‌فرنگی خرد شده، زیتون سیاه، پنیر فتا، بادام وگوجه‌فرنگی خشك و خرد شده داخل كاسه بریزید. كاهو، جعفری و ریحان خرد شده را هم اضافه كنید. مواد را خوب با هم مخلوط كنیدو سالاد را داخل یخچال قرار دهید.

3. در این مرحله مواد لازم برای تهیه‌ سس را داخل یك كاسه بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. سس را هم تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.

۴. وقتی سالاد و سس خنك شدند، آنها را با هم مخلوط كنید تا سس به خورد سالاد برود. برای تزیین، شوید را هم روی سالاد بریزید، سپس آن را سرو كنید.

یه جور دیگه:

برای درست کردن سالاد مدیترانه ای شما می توانید به جای جوی پرک از لوبیای پخته شده استفاده کنید.
سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو
مواد لازم:
  • ۳ عدد فیله مرغ
  • ۲ /۱ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۱ عدد بلال
  • ۴ /۳ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
  • ۵ پیمانه کاهوی خرد شده
  • ۱ ق چ فلفل پاپریکا
  • ۲ /۱ ق چ پودر سیر
  • ۲ ق س آرد سفید
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن
  • مواد لازم برای سس
  • ۱ عدد آووکادوی کوچک
  • ۱ حبه سیر له شده
  • ۲ ق س پیاز رنده شده
  • ۱ ق س روغن زیتون
  • ۱ ق س ماست
  • ۳ ق س آب لیمو
  • ۳ ق س شیر
  • ۲ /۱ ق چ پودر سیر
  • به میزان لازم نمک و فلفل

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4)
روش تهیه:
1. ابتدا سس را آماده کنید. به این صورت که آووکادو را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با بقیه مواد لازم برای سس داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود. سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

۲. برای تهیه سالاد ابتدا تکه های مرغ را آماده کنید. آنها را آغشته به نمک، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا وپودر سیر کنید. مقداری آرد سفید هم روی آنها بریزید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. تکه های پخته مرغ را داخل یک ظرف بریزید.

3. بلال را روی حرارت کباب کنید، سپس دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرف مرغ بریزید. گوجه فرنگی های گیلاسی را هم بعد از شست و شو از وسط نصف کنید، سپس آنها را داخل ظرف بریزید. کاهوی خرد شده را هم همراه با پیاز خرد شده بریزید. مقداری نمک و فلفل هم روی مواد بریزید.
سالاد گردو و جو پرک
مواد لازم:
  • 1 پیمانه گردوی خرد شده
  • 1 پیمانه جوی پرک
  • 2 عدد گریپ فروت
  • 1 عدد پیازچه خرد شده
  • 2 پیمانه کاهوی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه جعفری
  • 2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
  • 2 /1 پیمانه برگ ریحان
  • 2 عدد چغندر
  • مقداری دانه انار
  • مواد لازم برای سس
  • 2 ق س سس خردل
  • 2 /1 ق چ عسل
  • 1 ق چ آب لیمو
  • 3 /1 پیمانه روغن زیتون
  • مقداری نمک و فلفل

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4)
روش تهیه:
۱. ابتدا جو را بشویید و سپس آن را همراه با مقداری آب و کمی نمک بپزید. جو های پخته را داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. در یک کاسه مناسب پیازچه خرد شده، کاهوی خرد شده، جعفری، ریحان و گشنیز خرد شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. گریپ فروت را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید. چغندر ها را هم بعد از آنکه پختید، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید.

۳. یک ظرف مناسب برای سالاد انتخاب کنید. داخل آن مقداری از مخلوط کاهو بریزید. کمی جو، گردو و دانه انار روی آن بریزید. حالا تکه های گریپ فروت را روی مواد بچینید. دوباره مقداری از مخلوط کاهو را روی مواد بریزید، سپس جو پخته را روی آن بریزید. حالا تکه های چغندر را روی آن بچینید. بقیه مخلوط کاهو را روی مواد بریزید. در انتها بقیه گردوی خرد شده و دانه های انار را بریزید.

۴. حالا سس سالاد را آماده کنید. به این صورت که همه مواد برای تهیه سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک یا آب لیمو اضافه کنید. سس را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج