سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (۴)
تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.
- 1 پیمانه برگ ریحان
- 1 پیمانه شاهی
- 1 پیمانه ذرت پخته
- 2 عدد پیاز
- 2 عدد ساقه کرفس
- 3 عدد هویج
- 2 عدد سینه مرغ پخته
- مواد لازم برای سس
- 1 پیمانه سس فرانسوی
- 2 ق س روغن کنجد
- 2 ق س سس خردل
- 1 عدد هویج
- 2 /1 پیمانه ماست
- 1 ق چ شکر
- به میزان لازم نمک و فلفل
۲. حالا سالاد را آماده کنید. هویج ها را بعد از شست وشو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کرفس ها را هم بعد از شست و شو نگینی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید. آن را هم نگینی خرد کنید. بهتر است سبزی ها را به یک اندازه خرد کنید. سینه مرغ را به صورت تکه های ۱ یا ۲ سانتی متری خرد کنید.
3. برای آماده کردن سالاد، ظرف های مناسبی انتخاب کنید. داخل هر کدام از ظرف ها مقداری از سس بریزید. حالا سبزی ها را به صورت لایه لایه داخل ظرف بریزید.ذرت پخته را هم بریزید و تکه های مرغ را روی آنها قرار دهید. در انتها مقداری ریحان و شاهی روی مواد بریزید. حالا می توانید سالا را سرو کنید.
یه جور دیگه:
اگر می خواهید یک سالاد گیاهی داشته باشید، به جای مرغ می توانید از تکه های آناناس استفاده کنید.
- 2 پیمانه كاهوی خرد شده
- 2 /1 پیمانه جعفری خرد شده
- 4 /1 پیمانه ریحان خرد شده
- 1 پیمانه جوی پرك
- 2 /1و 1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
- 2 /1 پیمانه ذرت پخته
- 2 عدد هویج
۲. حالا جو، ذرت و لوبیای پخته را همراه با تكههای هویج، گوجهفرنگی خرد شده، زیتون سیاه، پنیر فتا، بادام وگوجهفرنگی خشك و خرد شده داخل كاسه بریزید. كاهو، جعفری و ریحان خرد شده را هم اضافه كنید. مواد را خوب با هم مخلوط كنیدو سالاد را داخل یخچال قرار دهید.
3. در این مرحله مواد لازم برای تهیه سس را داخل یك كاسه بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. سس را هم تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.
۴. وقتی سالاد و سس خنك شدند، آنها را با هم مخلوط كنید تا سس به خورد سالاد برود. برای تزیین، شوید را هم روی سالاد بریزید، سپس آن را سرو كنید.
برای درست کردن سالاد مدیترانه ای شما می توانید به جای جوی پرک از لوبیای پخته شده استفاده کنید.
- ۳ عدد فیله مرغ
- ۲ /۱ پیمانه پیاز خرد شده
- ۱ عدد بلال
- ۴ /۳ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- ۵ پیمانه کاهوی خرد شده
- ۱ ق چ فلفل پاپریکا
- ۲ /۱ ق چ پودر سیر
- ۲ ق س آرد سفید
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن
- مواد لازم برای سس
- ۱ عدد آووکادوی کوچک
- ۱ حبه سیر له شده
- ۲ ق س پیاز رنده شده
- ۱ ق س روغن زیتون
- ۱ ق س ماست
- ۳ ق س آب لیمو
- ۳ ق س شیر
- ۲ /۱ ق چ پودر سیر
- به میزان لازم نمک و فلفل
۲. برای تهیه سالاد ابتدا تکه های مرغ را آماده کنید. آنها را آغشته به نمک، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا وپودر سیر کنید. مقداری آرد سفید هم روی آنها بریزید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. تکه های پخته مرغ را داخل یک ظرف بریزید.
3. بلال را روی حرارت کباب کنید، سپس دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرف مرغ بریزید. گوجه فرنگی های گیلاسی را هم بعد از شست و شو از وسط نصف کنید، سپس آنها را داخل ظرف بریزید. کاهوی خرد شده را هم همراه با پیاز خرد شده بریزید. مقداری نمک و فلفل هم روی مواد بریزید.
- 1 پیمانه گردوی خرد شده
- 1 پیمانه جوی پرک
- 2 عدد گریپ فروت
- 1 عدد پیازچه خرد شده
- 2 پیمانه کاهوی خرد شده
- 2 /1 پیمانه جعفری
- 2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
- 2 /1 پیمانه برگ ریحان
- 2 عدد چغندر
- مقداری دانه انار
- مواد لازم برای سس
- 2 ق س سس خردل
- 2 /1 ق چ عسل
- 1 ق چ آب لیمو
- 3 /1 پیمانه روغن زیتون
- مقداری نمک و فلفل
2. در یک کاسه مناسب پیازچه خرد شده، کاهوی خرد شده، جعفری، ریحان و گشنیز خرد شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. گریپ فروت را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید. چغندر ها را هم بعد از آنکه پختید، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید.
۳. یک ظرف مناسب برای سالاد انتخاب کنید. داخل آن مقداری از مخلوط کاهو بریزید. کمی جو، گردو و دانه انار روی آن بریزید. حالا تکه های گریپ فروت را روی مواد بچینید. دوباره مقداری از مخلوط کاهو را روی مواد بریزید، سپس جو پخته را روی آن بریزید. حالا تکه های چغندر را روی آن بچینید. بقیه مخلوط کاهو را روی مواد بریزید. در انتها بقیه گردوی خرد شده و دانه های انار را بریزید.
۴. حالا سس سالاد را آماده کنید. به این صورت که همه مواد برای تهیه سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک یا آب لیمو اضافه کنید. سس را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
ارسال نظر