سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان
سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
استفاده از گوجه فرنگی رسیده، این سوپ را شیرین تر می کند. می توانید سبزیجات و ادویه های مورد علاقه تان را هم به سوپ اضافه کنید. می توانید از روغن ریحان علاوه بر این سوپ برای روی انواع سالاد، پاستا و پیتزا هم استفاده کنید.
مواد لازم:
- ریحان ۱ دسته
- نمک به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیر ۲ حبه
- گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم
- سرکه قرمز قدری
طرز تهیه:
۱- برای تهیه روغن ریحان، مقداری از برگ های ریحان ها را در کاسه ی آب خنک بریزید و کنار بگذارید. باقیمانده ی برگ های ریحان را در هاون بریزید، کمی نمک به آن ها اضافه کنید و آن ها را بکوبید تا به شکل خمیر درآیند. آن را به ظرفی که برای نگه داری مناسب باشد، انتقال دهید، ۲۰۰ میلی لیتر روغن زیتون به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
۲- برای تهیه سوپ، قدری روغن زیتون در قابلمه ای بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید. شاخه های ریحان و سیر را در آن برای حدود ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. به آن ها ۱۵۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و مواد را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و مواد را برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
۳- سوپ را از روی حرارت برداشته، کمی سرکه قرمز به آن اضافه کنید و با احتیاط آن را با گوشت کوب برقی بزنید تا به غلظت مورد نظرتان درآید.
۴- سوپ را در ظرف های گرم ریخته، یک قاشق روغن ریحان و برگ های ریحان روی آن ها قرار دهید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان:
۱- برگ های ریحان را جدا کنید. ساقه های آن ها را ریز خرد کنید.
۲- پوست سیر ها را جدا کنید و آن ها را ورقه ورقه کنید.
۳- از گوجه فرنگی های رسیده استفاده کنید.
ارسال نظر