۳۸۱۹۴۰
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتیِ لذیذ

یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

وب‌سایت پیمونه: یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی بدون استخوان ۲۵۰ گرم
  • نخود ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران آب زده ۵ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • دارچین به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمک وفلفل به میزان لازم

قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتیِ لذیذ

طرز تهیه:

۱- گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود . برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

۲- نخود را حداقل ۱۲ ساعت خیسانده وکاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

۳- رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک وفلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه وبا گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

۴- این خورشت را میتوان با برنج سفید سرو کرد.

نکات :

۱- این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.

۲- می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امیر صباح

    باسلام
    لطفا چیزی رو که بلد نیستید آموزش غلط ندهید
    ممنونم
    چون قیمه نجفی مثل یخنی خودمون است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج