قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتیِ لذیذ
یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی بدون استخوان ۲۵۰ گرم
- نخود ۱۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران آب زده ۵ قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- دارچین به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود . برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.
۲- نخود را حداقل ۱۲ ساعت خیسانده وکاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.
۳- رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک وفلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه وبا گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).
۴- این خورشت را میتوان با برنج سفید سرو کرد.
نکات :
۱- این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
۲- می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.
نظر کاربران
باسلام
لطفا چیزی رو که بلد نیستید آموزش غلط ندهید
ممنونم
چون قیمه نجفی مثل یخنی خودمون است